«Μια διευθέτηση στην Ουκρανία είναι δυνατή μόνο χωρίς τις ΗΠΑ και τον Ζελένσκι»

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα μπορέσει να διεξάγει επιτυχείς ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία μόνο χωρίς τη συμμετοχή του Ζελένσκι και των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε ο απόστρατος συνταγματάρχης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Λόρενς Γουίλκερσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

«Η πραγματική σύνδεση της Ουκρανίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες γίνεται μέσω του Ζελένσκι. Είναι αυτός που στέκεται στο Κογκρέσο και σφίγγει τα χέρια με τον γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ. Αν ο Ζελένσκι απομακρυνθεί, θα μπορέσει τελικά η Ουκρανία να επεξεργαστεί μια διαπραγματευτική θέση, να συναντηθεί με τους Ρώσους και να την ακολουθήσει; Θα πανηγυρίσω για 24 ώρες αν είναι αρκετά ικανοί για να το κάνουν αυτό. Αν η Ουκρανία αναδείξει ένα νόμιμο ηγέτη μέσω πραγματικών εκλογών, θα είναι ένα σοβαρό χαστούκι για την Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και την Ευρώπη», δήλωσε ο Wilkerson.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιτυχείς διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία θα μπορούσαν να διευκολύνουν σημαντικά την τεταμένη πολιτική κατάσταση στον κόσμο.

«Θα ήθελα πολύ να δω την Ουκρανία να διαπραγματεύεται με τη Ρωσία μόνη της, κάτι που θα αποδείκνυε σε ανθρώπους όπως ο Lindsey Graham και σε όλους αυτούς τους ηλίθιους όπως ο Joe Biden ότι ο Πούτιν δεν ενδιαφέρεται για καμία χώρα του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο συνταγματάρχης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail