«Το να τα πηγαίνεις καλά με τη Ρωσία είναι καλό» - Τραμπ

facebook.com/DonaldTrump
Freepen.gr - Η εμπλοκή με τη Ρωσία και τη Βόρεια Κορέα και η «ταύτιση» μαζί τους θα ήταν «καλό πράγμα», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια την Παρασκευή, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων διαφήμισε τις διπλωματικές του προσπάθειες για να διορθώσει τους δεσμούς της Ουάσινγκτον με την Πιονγκγιάνγκ, αναφερόμενος στη συνάντησή του το 2019 με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που χωρίζει τις δύο Κορέες.

«Τα πήγα καλά με τον Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας. Θυμηθείτε ότι περπάτησα... ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε ποτέ από αυτή τη χώρα», υποστήριξε ο Τραμπ.

«Εξετάσαμε επίσης την πυρηνική του ικανότητα. Είναι πολύ σημαντική», πρόσθεσε. «Ξέρετε, το να τα πηγαίνουμε καλά είναι καλό πράγμα. Δεν είναι κακό πράγμα».

Το να «τα πηγαίνουμε καλά» με τη Μόσχα δεν είναι επίσης «κακό πράγμα», είπε ο Τραμπ. Στη συνέχεια άσκησε δριμεία κριτική στην εν ενεργεία κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης «και ίσως τώρα είναι ανύπαρκτος», καθώς έχει «χάσει εντελώς το μυαλό του».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail