Η τελική εξόντωση της Παλαιστίνης έχει αρχίσει....

pixabay / Save_Palestine
και στη Λωρίδα της Γάζας, ο ισραηλινός αποικιοκρατικός στρατός έχει σπρώξει τα 2 εκατομμύρια επιζώντες Παλαιστίνιους σε μια έκταση μικρότερη από 15 τετραγωνικά χιλιόμετρα (λιγότερο από 6 τετραγωνικά μίλια). Συνεχίζει να τους βομβαρδίζει. Ο προφανής στόχος είναι να σπρώξει ολόκληρο τον πληθυσμό στην έρημο Σινά της Αιγύπτου και να δώσει τη γη τους σε παράνομους εποίκους.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Οι ΗΠΑ επιτρέπουν την ισραηλινή γενοκτονία, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο και η ΕΕ την επικροτούν και ποινικοποιούν τη διαφωνία εναντίον της. Τα αραβικά κράτη στέκονται στην άκρη και παρακολουθούν. Ποιο από αυτά θα είναι το επόμενο;

https://www.moonofalabama.org/2024/08/israel-starts-ethnical-cleansing-in-west-bank.html

28 Αυγούστου 2024
Το Ισραήλ ξεκινά εθνοκάθαρση στη Δυτική Όχθη [ This should read: «Ισραήλ ολοκληρώνει την εθνοκάθαρση στη Δυτική Όχθη που ξεκίνησε το 1947» ]

Το αγγλοαμερικανικό αποικιοκρατικό σχέδιο στην Παλαιστίνη έχει ξεκινήσει έναν ακόμη πόλεμο για να απομακρύνει τον γηγενή πληθυσμό από τη γη του.

Το Ισραήλ εξαπολύει μεγάλη επιχείρηση στη Δυτική Όχθη- Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι λένε ότι σκοτώθηκαν 9 άτομα - Washington Post https://www.washingtonpost.com/world/2024/08/28/israel-gaza-war-west-bank-palestinian/

ΤΕΛ ΑΒΙΒ - Το Ισραήλ ξεκίνησε την Τετάρτη μια μεγάλη επιχείρηση σε πολλές πόλεις της Δυτικής Όχθης, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες στρατιώτες.

Τα στρατεύματα στάλθηκαν με αεροπορική υποστήριξη και μπουλντόζες, σύμφωνα με ισραηλινό στρατιωτικό αξιωματούχο που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας για να συζητήσει μια ευαίσθητη στρατιωτική επιχείρηση. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν μη επανδρωμένα αεροσκάφη που σαρώνουν τον ουρανό και τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού που μεταφέρουν στρατεύματα στο έδαφος.

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας και η Shin Bet, η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, ανακοίνωσαν σε μια σύντομη κοινή ανακοίνωση ότι ξεκινούν μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην Τζενίν και την Τουλκάρμ. [«Αντιτρομοκρατία» είναι η κωδική ονομασία του Ισραήλ για την εκδίωξη των Παλαιστινίων από τα σπίτια τους και τη γη τους.] Αναφέρθηκαν επίσης επιχειρήσεις στον προσφυγικό καταυλισμό al-Fara'a, κοντά στην Tubas. Τουλάχιστον εννέα Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τα μεσάνυχτα, δήλωσε το Υπουργείο Υγείας στη Ραμάλα. Επτά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στην Τούμπας και δύο σε νοσοκομείο στην Τζενίν, ανέφερε.

Από τον Ιούνιο του 1967, όταν οι Σιωνιστές εξαπέλυσαν πόλεμο εναντίον των Αράβων γειτόνων τους, κατέχουν παράνομα τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα.

Σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ισραέλ Κατζ έγραψε στο Twitter στα εβραϊκά (μετάφραση από μηχανή):

ישראל כ”ץ Israel Katz @Israel_katz – 4:42 UTC · Aug 28, 2024 «Οι IDF εργάζονται εντατικά από απόψε στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Τζενίν και του Τουλκάρμ για να αναχαιτίσουν τις ισλαμο-ιρανικές τρομοκρατικές υποδομές που έχουν δημιουργηθεί εκεί. Το Ιράν εργάζεται για τη δημιουργία ενός ανατολικού τρομοκρατικού μετώπου κατά του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με το μοντέλο της Γάζας και του Λιβάνου, χρηματοδοτώντας και εξοπλίζοντας τρομοκράτες και εισάγοντας λαθραία προηγμένα όπλα από την Ιορδανία.

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την απειλή όπως ακριβώς αντιμετωπίζουμε την τρομοκρατική υποδομή στη Γάζα, συμπεριλαμβανομένης της προσωρινής εκκένωσης των Παλαιστινίων κατοίκων και όποιων άλλων μέτρων απαιτούνται. Αυτός είναι ένας πόλεμος για τα πάντα και πρέπει να τον κερδίσουμε». [Αυτοί οι ισραηλινοί ισχυρισμοί είναι εξ ολοκλήρου επινοημένοι προκειμένου να παρέχουν κάλυψη και δικαιολογία για την κατάληψη των τελευταίων υπολειμμάτων της Δυτικής Όχθης. Καθώς τα απομεινάρια της Δυτικής Όχθης περιβάλλονται εξ ολοκλήρου από ισραηλινό έδαφος, είναι αδύνατο να εισέλθουν λαθραία όπλα στη Δυτική Όχθη. Βλέπε χάρτη. Κάντε κλικ στο χάρτη για μεγέθυνση]


Στη λωρίδα της Γάζας ο αποικιακός στρατός έχει σπρώξει τα 2 εκατομμύρια επιζώντες Παλαιστίνιους σε μια περιοχή μικρότερη από 15 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Συνεχίζει να τους βομβαρδίζει. Ο προφανής στόχος είναι να σπρώξει ολόκληρο τον πληθυσμό στην έρημο Σινά της Αιγύπτου και να δώσει τη γη τους σε παράνομους εποίκους.

Ένα παρόμοιο σχέδιο έχει ξεκινήσει τώρα στη Δυτική Όχθη. Οι Σιωνιστές σχεδιάζουν να την ισοπεδώσουν και στη συνέχεια να σπρώξουν τον παλαιστινιακό πληθυσμό της πέρα από τον ποταμό στην Ιορδανία.

Υπάρχει ελάχιστη υποστήριξη στην οποία μπορούν να υπολογίζουν οι Παλαιστίνιοι. Ο «δυτικός» κόσμος υποστηρίζει τη σιωνιστική οντότητα με ό,τι έχει. Οι ΗΠΑ, η Γερμανία και άλλοι της παρέχουν σταθερή ροή όπλων και πυρομαχικών. Ο αραβικός κόσμος είναι ως επί το πλείστον σιωπηλός. Η Τουρκία παρέχει στη σιωνιστική οντότητα πετρέλαιο που έχει κλαπεί από τις κουρδικές περιοχές του Ιράκ. Η Αίγυπτος έχει επεκτείνει τους οικονομικούς της δεσμούς με το Ισραήλ, αποτελώντας ενδιάμεσο σταθμό για τις εισαγωγές στη χώρα αυτή.

Ο άξονας της αντίστασης, μια μικτή συσσωμάτωση παράτυπων δυνάμεων στο Λίβανο, τη Συρία, το Ιράκ και την Υεμένη -που καλλιεργείται από το Ιράν- είναι η μόνη εξωτερική δύναμη που είναι πρόθυμη να παρέμβει.

Αλλά ο άξονας έχει φροντίσει μέχρι στιγμής να μην δώσει αφορμή για μια αμερικανική επέμβαση εναντίον του ίδιου. Η Χεζμπολάχ στον Λίβανο έχει διευθετήσει έναν από τους λογαριασμούς της σύγκρουσης με το Ισραήλ. Όπως αναφέρει ο Alastair Crooke σε μια συζήτηση με τον δικαστή Napolitano (vid) που παραθέτει εδώ ο Yves Smith, παρέχει:

[6:40] «Αυτό που είδαμε είναι ότι ο πόλεμος κατακερματίζεται με διαφορετικούς τρόπους. Πρώτα απ' όλα, κατακερματίστηκε με τη δολοφονία του Φουάντ Σουκρ στη Βηρυτό, λίγο πριν σκοτωθεί ο Χανίγια στην Τεχεράνη. Και για το λόγο αυτό, οι πραγματικές επιχειρήσεις της Αντίστασης άλλαξαν. Διότι όσον αφορά τη Χεζμπολάχ, η δολοφονία του Φουάντ πέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές, όλες οι συνεννοήσεις, οι προσεκτικές ισορροπίες έσπασαν από αυτό. Και άνοιξαν έναν ξεχωριστό λογαριασμό, εντελώς ξεχωριστό από αυτό που συνέβαινε στη Γάζα. Και άνοιξαν έναν ξεχωριστό λογαριασμό.

«Και έτσι αυτό που συνέβη αυτό το Σαββατοκύριακο αφορούσε την τακτοποίηση αυτού του λογαριασμού με το Ισραήλ. Και έμεινε πολύ προσεκτικά στην εξίσωση, στις πολεμικές εξισώσεις, που είχαν μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ. Δεν βγήκε από τις εξισώσεις. Έτσι, αν θέλετε, επιτέθηκαν στο Τελ Αβίβ στο αρχηγείο της Μοσάντ και στο αρχηγείο της 8200, που ισοδυναμεί περίπου με την NSA στις ΗΠΑ, αν θέλετε, είναι η υποκλοπή επικοινωνιών. Διότι αυτή ήταν η δομή λήψης αποφάσεων αν θέλετε που οδήγησε στη δολοφονία του Φουάντ Σουκρ στη Βηρυτό. Και το έκαναν στο Τελ Αβίβ επειδή τον σκότωσαν στη Βηρυτό. Υπήρχε μια πλήρης ισοδυναμία αν θέλετε σε αυτό».

Η Χεζμπολάχ και το Ισραήλ διευθέτησαν τον λογαριασμό για τη δολοφονία του Fuad Shukr. Αλλά ο απολογισμός για τον σιωνιστικό πόλεμο κατά της Παλαιστίνης δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Η επιχείρηση δημιούργησε επίσης αποτρεπτικό παράγοντα για περαιτέρω σιωνιστικές επιθέσεις εναντίον ηγετών της αντίστασης (https://www.raialyoum.com/did-hezbollahs-attack-undermine-israels-assassination-approach/):

«Η απάντηση της Χεζμπολάχ με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη νωρίς χθες το πρωί στο ισραηλινό έδαφος, συγκεκριμένα στην κεντρική περιοχή του Τελ Αβίβ, είναι σημαντική, διότι σημαίνει ότι οι ισραηλινές επιχειρήσεις για τη δολοφονία ηγετών των αντιστασιακών ομάδων στο Λίβανο, την Παλαιστίνη και την Υεμένη θα έχουν πλέον άμεση και αποτελεσματική απάντηση. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις αυτές έχουν καταλήξει να έχουν σημαντικό κόστος.

«Οι προσπάθειες της ισραηλινής οντότητας να καλύψει τον αυξανόμενο αριθμό ηττών και αποτυχιών της μέσω κατασκευών και πλαστογραφιών δεν είναι πλέον αποτελεσματικές, καθώς οι ομάδες αντίστασης τις εκθέτουν επί τόπου μέσω ακριβών αντιδράσεων».

Το Ιράν, το οποίο έχει ακόμη να εκδικηθεί την πρόσφατη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς Χανίγιε στην Τεχεράνη, θα προβεί σε παρόμοιο υπολογισμό. Η επερχόμενη επιχείρησή του κατά του Ισραήλ που σχετίζεται με την υπόθεση Haniyeh θα είναι ξεχωριστή από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και του πληθυσμού της Παλαιστίνης.

Η υπεράσπιση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι να αποκατασταθούν όλα τα δικαιώματα των Παλαιστινίων, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος επιστροφής στη γη τους.
Posted by b on August 28, 2024 at 10:19 UTC | Permalink

Πρόκειται για μια περίεργη έκθεση, ένας συνδυασμός γεγονότων και ψευδών γεγονότων. Το Ισραήλ δεν έχει δώσει ποτέ πίσω ούτε σπιθαμή από τη γη που έχει κλέψει από την Παλαιστίνη. Το Ισραήλ σίγουρα δεν θα επιστρέψει τη Γάζα και τα μικρά υπολείμματα της Δυτικής Όχθης, λαμβάνοντας υπόψη τον κόπο στον οποίο έχει μπει το Ισραήλ για να αδειάσει την Παλαιστίνη από τους Παλαιστίνιους. Η επίθεση της 7ης Οκτωβρίου χρησιμοποιήθηκε ακριβώς όπως προέβλεψα. Η Παλαιστίνη δεν υφίσταται πλέον, ωστόσο οι ηλίθιοι της Δύσης συνεχίζουν να μιλούν για λύση δύο κρατών.

Ο Ντουάιτ Αϊζενχάουερ και ο Τζον Κένεντι ήταν οι τελευταίοι Αμερικανοί πρόεδροι ικανοί να αντισταθούν στο Ισραήλ. Και οι Αμερικανοί νομίζουν ότι ζουν σε μια υπερδύναμη. Αυτό που ζουν είναι ένα υπερ-συμμορφούμενο κράτος-μαριονέτα του Ισραήλ. Μια μακρά σειρά ισραηλινών πρωθυπουργών έχουν καυχηθεί για το γεγονός αυτό. Αλλά αν ένας μη-Εβραίος το αναφέρει ή έστω παραθέσει έναν Ισραηλινό πρωθυπουργό που καυχιέται για την εξουσία του επί της Ουάσιγκτον, ο μη-Εβραίος λέγεται ότι είναι αντισημίτης.

Όσο για τις «ηθικές ανησυχίες» της Δύσης, δείτε αυτό: https://www.paulcraigroberts.org/2024/08/27/mike-whitney-wonders-if-biowarfare-is-being-brought-to-gazans-in-the-form-of-polio-vaccine/

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail