«Οι μάχες στην ουκρανική σύγκρουση έχουν φτάσει σε σημείο καμπής»

RIA Novosti / Sergey Bobylev
Freepen.gr - Οι μάχες στο Ντονμπάς έχουν φτάσει σε σημείο καμπής στην κατεύθυνση Krasnoarmeyskoye (ουκρανική ονομασία - Pokrovskoye), δήλωσε ο εμπειρογνώμονας Alexander Mercouris στο blog του στο YouTube.

«Πριν από λίγο καιρό μίλησα για το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο καμπής, ίσως και να περάσαμε αυτό το σημείο καμπής. <...> Πρόκειται για μια τεράστια μάχη (στην κατεύθυνση Krasnoarmeyskoye), τη μεγαλύτερη μάχη μέχρι σήμερα που εκτυλίσσεται», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, προελαύνοντας προς αυτή την κατεύθυνση, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα μπορέσουν να καταλάβουν σημαντικές γραμμές ανεφοδιασμού και κέντρα εφοδιασμού. Επιπλέον, ως αποτέλεσμα, τα ουκρανικά στρατεύματα θα καταστραφούν στο νότιο Ντονμπάς, εξήγησε ο Μερκούρης.

«Αυτό θα αλλάξει για πάντα την ισορροπία δυνάμεων, τουλάχιστον στη νότια ζώνη», κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail