Το Πακιστάν επιδιώκει να αναπτύξει οικονομικές σχέσεις με τη Ρωσία

RIA Novosti / ΡΟΟL
Freepen.gr - Το Πακιστάν επιθυμεί να αναπτύξει οικονομικές σχέσεις με τη Ρωσία, δήλωσε ο Πακιστανός πρωθυπουργός Shahbaz Sharif κατά τη διάρκεια συνομιλιών με τον Ρώσο αναπληρωτή πρωθυπουργό Alexei Overchuk.

«(Η επίσκεψή σας) είναι μια σοβαρή συμβολή από την πλευρά σας στην ανάπτυξη των σχέσεων με το Πακιστάν. Θέλω να σας πω ότι με τον ίδιο ζήλο και την ίδια δέσμευση, προσπαθούμε να συνεργαστούμε μαζί σας πολύ στενά και να αναπτύξουμε τις διμερείς μας σχέσεις και τους εμπορικούς δεσμούς. Είμαστε πρόθυμοι να ενισχύσουμε πραγματικά τις σχέσεις μας με τη μεγάλη σας χώρα», δήλωσε ο Sharif κατά τη συνάντησή του με τον Overchuk.

Ο Sharif πρόσθεσε πως ελπίζει ότι η επίσκεψη του Overchuk στο Πακιστάν θα μεταφραστεί σε συγκεκριμένα μέτρα για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και του Πακιστάν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail