Η Αρμενία προσβλέπει σε διευρυμένη αμυντική εταιρική σχέση με τη Γαλλία

Υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας
Freepen.gr - Ο υπουργός Άμυνας της Αρμενίας Suren Papikyan σε μήνυμα που απηύθυνε στον Γάλλο ομόλογό του Sebastien Lecornu εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα επεκτείνει τη διμερή συνεργασία στον τομέα της άμυνας, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της αρμενικής στρατιωτικής υπηρεσίας.

Σημειώνεται πως ο Papikyan συνεχάρη τον Lecornu για τον επαναδιορισμό του στη θέση του.

«Αγαπητέ Σεμπαστιάν, με μεγάλη χαρά σου μεταφέρω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τον επαναδιορισμό σου ως υπουργού των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων. Είμαι βέβαιος ότι η στενή συνεργασία μεταξύ της Αρμενίας και της Γαλλίας στον αμυντικό τομέα θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί και θα αναπτυχθεί περαιτέρω προς όφελος των χωρών μας», αναφέρεται στο μήνυμα.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Stephane Sejournet δήλωσε κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Αρμένιο ομόλογό του Ararat Mirzoyan ότι το Παρίσι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το Ερεβάν στον τομέα της άμυνας. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Αρμενία θα πρέπει να είναι σε θέση να υπερασπιστεί την ακεραιότητά της, το έδαφός της και τον πληθυσμό της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail