Ο Πούτιν με προσέβαλε - Τραμπ

Social media
Freepen.gr - Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι αισθάνθηκε «πολύ προσβεβλημένος» όταν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε την υποστήριξή του στην εκλογική του αντίπαλο, την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις.

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια διεθνούς οικονομικού φόρουμ στο Βλαδιβοστόκ την Πέμπτη αν έχει «φαβορί» στις αμερικανικές εκλογές, ο Πούτιν δήλωσε πως θα υιοθετήσει την υποστήριξη του Μπάιντεν στη Χάρις και «θα την υποστηρίξει επίσης».

Ο Πούτιν είπε επίσης ότι «ο Τραμπ επέβαλε περισσότερες κυρώσεις στη Ρωσία από οποιονδήποτε πρόεδρο που προηγήθηκε» και εκτίμησε πως η Χάρις «ίσως να απέφευγε τέτοιες ενέργειες».

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Mosinee του Ουισκόνσιν το Σάββατο, ο Τραμπ κατακεραύνωσε τον Λευκό Οίκο για τον ψευδή, όπως είπε, ισχυρισμό περί ρωσικής ανάμειξης στις εκλογές.

«Ωχ όχι, πάλι Ρωσία, Ρωσία, Ρωσία», είπε ο Τραμπ, επιμένοντας ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν θα είχε συμβεί ποτέ αν ήταν πρόεδρος ο ίδιος εκείνη την εποχή.

«Ήξερα τον Πούτιν. Τον ήξερα καλά. Και ξέρετε, υποστήριξε - δε γνωρίζω αν είδατε τις προάλλες - υποστήριξε την Καμάλα», συνέχισε ο Τραμπ. «Προσβλήθηκα πολύ από αυτό. Αναρωτιέμαι γιατί υποστήριξε την Καμάλα». Περιέγραψε τον Πούτιν ως «σκακιστή» και είπε ότι αναρωτιέται αν μίλησε για τη Χάρις «με χαμόγελο».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail