Η Χάρις θέλει πόλεμο με τη Ρωσία - Τραμπ

facebook.com/DonaldTrump/photos
Freepen.gr - Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι μια εκλογική νίκη της αντιπάλου του, της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, θα οδηγούσε τελικά σε πόλεμο με τη Ρωσία, προειδοποιώντας για επικείμενο «πυρηνικό ολοκαύτωμα».

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, την Παρασκευή, ο Τραμπ εξέφρασε την ανησυχία του για μια πιθανή πυρηνική σύγκρουση λόγω των «ανίκανων ανθρώπων» στην Ουάσινγκτον, υποστηρίζοντας ότι είναι ο μόνος ικανός να αποτρέψει έναν παγκόσμιο πόλεμο.

«Θα καταλήξετε στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα έχετε ένα πυρηνικό Ολοκαύτωμα αν δεν είμαστε προσεκτικοί. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι κάνουν«, προειδοποίησε τους υποστηρικτές του, υποσχόμενος να κρατήσει τους Αμερικανούς “έξω από τον Γ” Παγκόσμιο Πόλεμο».

«Θα τερματίσω το χάος στη Μέση Ανατολή και θα διευθετήσω τον πόλεμο στην Ουκρανία... Θα το λύσω αυτό ως εκλεγμένος πρόεδρος», συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι “η ψήφος στη συντρόφισσα Καμάλα Χάρις είναι ψήφος για πόλεμο με τη Ρωσία”.

Ο Τραμπ υποστήριξε πως η Χάρις στοχεύει στην επαναφορά της στρατιωτικής θητείας για να «επιστρατεύσει το παιδί σας και να το βάλει σε έναν πόλεμο που δεν έπρεπε ποτέ να γίνει».

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επιμένει πως η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν θα είχε κλιμακωθεί αν ο ίδιος ήταν στην εξουσία εκείνη την περίοδο. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας επανεκλογής του, έχει επανειλημμένα υποστηρίξει ότι θα μπορούσε να σταματήσει τις μάχες «σε 24 ώρες», αν και δεν έχει διευκρινίσει πώς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail