Ο Κινέζος υπουργός Άμυνας ζητά να αποφεύγονται τα διπλά μέτρα και σταθμά στις συγκρούσεις

Φωτογραφία: PLA Navy
Freepen.gr - Ο Κινέζος υπουργός Άμυνας Dong Jun, κατά την έναρξη του Φόρουμ Ασφάλειας Xiangshan την Παρασκευή, κάλεσε να είμαστε δίκαιοι, να μην επιδιώκουμε γεωπολιτικά συμφέροντα και να αποφεύγουμε τα διπλά πρότυπα στην επίλυση των συγκρούσεων στην Ουκρανία και τη Γάζα.

«Για την επίλυση του προβλήματος, είναι απαραίτητο πρώτα να συνειδητοποιήσουμε την αρχική αιτία και την πραγματική εικόνα του προβλήματος και να βρούμε την κατεύθυνση και το κλειδί για τη διευθέτηση», δήλωσε ο Dong Jun, αναφερόμενος στην κρίση στην Ουκρανία και την παλαιστινιακή-ισραηλινή σύγκρουση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το πιο σημαντικό είναι να είμαστε δίκαιοι, να μην επιδιώκουμε γεωπολιτικά συμφέροντα και να αποφεύγουμε τα διπλά μέτρα και σταθμά, ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των μερών, να επιτύχουμε μεγαλύτερη συναίνεση και να δημιουργήσουμε ευνοϊκότερες συνθήκες για τα μέρη, τις ειρηνευτικές συνομιλίες και την ειρηνική διευθέτηση».

«Είναι απαραίτητο να αναπτυχθεί η έννοια της αντιμετώπισης τόσο των συμπτωμάτων όσο και των βαθύτερων αιτιών, δεν υπάρχουν απλές λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα, για να επιλυθούν οι κρίσεις, είναι απαραίτητο να αναλυθούν οι βαθύτερες αιτίες και να βρεθεί η ουσία των αντιφάσεων», δήλωσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail