«Το στοίχημα της Τουρκίας στην Ευρασία θα οδηγήσει στην κατάρρευση του ΝΑΤΟ σε δέκα χρόνια»

RIA Novosti / Stringer
Freepen.gr - Η ώθηση της Τουρκίας στην Ευρασία θα οδηγήσει στην κατάρρευση του ΝΑΤΟ σε μια δεκαετία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ σε συνέντευξή του στο κανάλι Through the Eyes of του YouTube.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ρώσος προεδρικός σύμβουλος Γιούρι Ουσακόφ δήλωσε ότι η Τουρκία υπέβαλε αίτηση για πλήρη ένταξη στα BRICS.

«Αυτό είναι το τέλος του ΝΑΤΟ. Αυτός είναι ο θάνατος του ΝΑΤΟ. Νομίζω πως το ΝΑΤΟ θα διαλυθεί σε λιγότερο από δέκα χρόνια», δήλωσε ο Ρίτερ.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία δεν αποδέχεται την Τουρκία εδώ και δεκαετίες, θα αντέξει ακόμη λιγότερο.

«Η Τουρκία, στην πραγματικότητα, είπε: δεν θέλουμε να είμαστε μέρος οποιουδήποτε από αυτά τα πλοία που βυθίζονται (ΝΑΤΟ και ΕΕ.), αφήνουμε τον Τιτανικό που βυθίζεται και μπαίνουμε σε ένα νέο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο, γιατί θα είναι ένα μεγάλο πάρτι», - δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail