Το Κρεμλίνο σχολιάζει το «σχέδιο νίκης» του Ζελένσκι

pixabay / rperucho
Freepen.gr -
Προς το παρόν υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες σχετικά με το λεγόμενο «σχέδιο νίκης» του Ουκρανού ηγέτη Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να μπορέσει η Ρωσία να το αξιολογήσει σωστά, δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Ζελένσκι ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ολοκλήρωσε τις εργασίες πάνω σε μια πρόταση που θα μπορούσε να τερματίσει τη σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, εάν η Δύση λάβει «γρήγορες αποφάσεις» για την ενίσχυση της υποστήριξής της προς το Κίεβο.

Όταν ρωτήθηκε τη Δευτέρα από δημοσιογράφους σχετικά με τις προτάσεις του Ζελένσκι, ο Πεσκόφ δήλωσε πως οι αρχές στη Μόσχα «πιστεύουν ότι είναι αδύνατο να διεξαχθεί οποιαδήποτε ανάλυση με βάση τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης».

«Εάν εμφανιστούν κάποιες πληροφορίες από επίσημες πηγές, φυσικά και θα τις μελετήσουμε», είπε.

Προς το παρόν, η Ρωσία έχει μια «πολύ επιφυλακτική» στάση απέναντι στην πρωτοβουλία του Ουκρανού ηγέτη, διότι «υπάρχουν πολλές διαφορετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων αντιφατικών πληροφοριών, αναξιόπιστων πληροφοριών» σχετικά με αυτήν, εξήγησε ο Πεσκόφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail