Το σχέδιο είναι να μην ηττηθεί η Ουκρανία πριν τις αμερικανικές εκλογές;

Υπηρεσία Τύπου του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας
Freepen.gr - Το σχέδιο της σημερινής αμερικανικής κυβέρνησης είναι να μην ηττηθεί η Ουκρανία πριν από τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works του YouTube.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να κρατήσουν την Ουκρανία μακριά από την ήττα πριν από την πέμπτη Νοεμβρίου, επειδή οι Δημοκρατικοί δεν χρειάζονται άλλη μια ολοκληρωτική στρατιωτική ήττα», εξέφρασε την άποψή του ο ειδικός,.

Σημείωσε ότι για τον λόγο αυτό η Ουάσινγκτον σκέφτεται να επιτρέψει στην AFU να χρησιμοποιήσει όπλα μεγάλου βεληνεκούς στο έδαφος της Ρωσίας. Ο Τζόνσον πιστεύει πως η αμερικανική ηγεσία είναι έτοιμη να κλιμακώσει μόνο και μόνο για να παραμείνει στην εξουσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail