Η Τουρκία είπε ότι δεν υπάρχουν συμφωνίες για συνάντηση μεταξύ Ερντογάν και Άσαντ

pixabay / ziyattinkilic
Freepen.gr - Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες συμφωνίες σχετικά με την ημερομηνία και τον τόπο της συνάντησης μεταξύ του Τούρκου και του Σύριου ηγέτη Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Μπασάρ αλ Άσαντ, δήλωσε το γραφείο του Τούρκου ηγέτη στο RIA Novosti.

«Βλέπουμε διάφορες δημοσιεύσεις στα μέσα ενημέρωσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συμφωνίες για το θέμα αυτό. Θα το ανακοινώσουμε εν ευθέτω χρόνω, εάν υπάρξουν πληροφορίες», δήλωσε η προεδρία.

Νωρίτερα, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε στο RIA Novosti ότι η Άγκυρα καλωσορίζει τις προσπάθειες της Ρωσίας να καθιερώσει την αλληλεπίδραση μεταξύ της Τουρκίας και της Συρίας και θα συνεχίσει τις δικές της προσπάθειες να προετοιμάσει το έδαφος για την εξομάλυνση των σχέσεων με τη Δαμασκό με καλή πίστη, χωρίς προϋποθέσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail