Η Ουκρανία και η Δύση δεν είναι πλέον διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν - Κρεμλίνο

RIA Novosti / ΡΟΟL
Freepen.gr - Είναι προτιμότερο να επιτυγχάνει κανείς τους στόχους του με ειρηνικά μέσα, αλλά ούτε οι ΗΠΑ και η Ευρώπη ούτε η Ουκρανία υπό την ηγεσία τους είναι τώρα διατεθειμένες να διευθετήσουν τη σύγκρουση με διπλωματικές μεθόδους, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Για εμάς, το κύριο πράγμα είναι να επιτύχουμε τους στόχους που είναι μπροστά μας, και περαιτέρω, με ποιες μεθόδους - αυτό είναι δευτερεύον. Είναι προτιμότερο, φυσικά, να το κάνουμε με ειρηνικά μέσα, αλλά βλέπουμε ότι ούτε η Ουάσιγκτον, ούτε τα ευρωπαϊκά κράτη, ούτε η Ουκρανία, η οποία καθοδηγείται από αυτά, τείνουν τώρα σε πολιτικά και διπλωματικά μέσα», δήλωσε ο Πεσκόφ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Izvestia στο περιθώριο του WEF.

Το Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ πραγματοποιείται στις 3-6 Σεπτεμβρίου στην πανεπιστημιούπολη του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου της Άπω Ανατολής στο Βλαδιβοστόκ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail