Η τροπή του πολέμου οδηγεί σε αλλαγές προσώπων στο Κίεβο

pixabay / Katatonia
Freepen.gr - Οι επιτυχίες του ρωσικού στρατού στο πεδίο της μάχης έχουν οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές προσωπικού στο Κίεβο, δήλωσε ο εμπειρογνώμονας Αλέξανδρος Μερκούρης στο κανάλι του στο YouTube.

«Στην ίδια την Ουκρανία υπήρξε χλευασμός και κριτική για τις αλλαγές στην κυβέρνηση Ζελένσκι. <...> Πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο τελευταίος ανασχηματισμός, οδεύουμε προς το τέλος», πρότεινε ο εμπειρογνώμονας.

Κατά τη γνώμη του, όσο χειρότερη θα είναι η κατάσταση στο πεδίο της μάχης για την AFU, τόσο πιο συχνές θα είναι οι αλλαγές προσωπικού στο Κίεβο, καθώς πολλοί Ουκρανοί αξιωματούχοι, έχοντας συνειδητοποιήσει την πραγματική κατάσταση, θα επιθυμούν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και να πάνε σε ένα ασφαλέστερο μέρος.

«Θα θελήσουν να φύγουν για τη Δύση, <...> πριν σταματήσει να παίζει η μουσική», συνόψισε ο Μερκούρης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail