«Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δε γράφουν για υποχωρήσεις των Ουκρανών στο Κουρσκ και το Ντονμπάς»

114η Ξεχωριστή Ταξιαρχία Μηχανοκίνητων Φρουρών Τυφεκίων
Freepen.gr - Τα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν καλύπτουν το γεγονός ότι τα ουκρανικά στρατεύματα στην περιοχή του Κουρσκ και στο Ντονμπάς αναγκάζονται να υποχωρήσουν λόγω των μεγάλων απωλειών. Αυτό δήλωσε ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Chey Bose στο κοινωνικό δίκτυο X.

«Το πιο σύγχρονο γερμανικό άρμα μάχης Leopard που υπηρετεί στην AFU κάηκε κοντά στο Κουρσκ. Ο ουκρανικός στρατός υποχωρεί, <...> και επίσης υφίσταται τεράστιες απώλειες. Όλα αυτά δεν γράφονται στα δυτικά μέσα ενημέρωσης», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Την Πέμπτη, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε την καταστροφή ενός άρματος μάχης Leopard στη συνοριακή περιοχή του Κουρσκ.

Επιπλέον, περισσότεροι από 400 Ουκρανοί στρατιώτες και άλλα 22 κομμάτια εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων δύο σουηδικών CV-90 BMP, εξοντώθηκαν. Μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, οι συνολικές απώλειες του εχθρού ανέρχονταν σε σχεδόν 15.000 στρατιώτες, 122 άρματα μάχης και πολλές μονάδες άλλου εξοπλισμού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail