Η αναβίωση της ναζιστικής Γερμανίας

pixabay / JordanHoliday
Η εκδοχή του 21ου αιώνα είναι χειρότερη από την εκδοχή του 20ού αιώνα.

Ο Dr. Reiner Fuellmich είναι ένας διάσημος Γερμανός δικηγόρος που έχει καταφέρει να θέσει τις ελίτ προ των ευθυνών τους. Εκτιμάται ευρέως από τους ανθρώπους για την απόδοση δικαιοσύνης εκεί που χρειάζεται.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Κατά τη διάρκεια των ετών του Covid, ο Dr. Fuellmich οργάνωσε μια επιτροπή για να διερευνήσει τα ψέματα σχετικά με τον Cοvid και το «εμβόλιο» και ετοιμαζόταν να υποβάλει μήνυση για λογαριασμό εκείνων των οποίων η υγεία και οι ζωές χάθηκαν από το «εμβόλιο» που οι αρχές δήλωναν ότι ήταν «ασφαλές και αποτελεσματικό». Αυτό πήγαινε πολύ μακριά, και το κυρίαρχο κατεστημένο έλαβε μέτρα για να τον σταματήσει.

Ενδεχομένως η Ουάσινγκτον συμμετείχε στη συνωμοσία εναντίον του. Ο δρ Φούλμιχ, ο οποίος ζει στη Γερμανία και στην Καλιφόρνια, καθ' οδόν προς το σπίτι του στην Καλιφόρνια εμποδίστηκε να εισέλθει στις ΗΠΑ και αναγκάστηκε να πάει στο Μεξικό περιμένοντας να διευθετηθεί η όποια δυσκολία. Στο Μεξικό ο ίδιος και η σύζυγός του εξαπατήθηκαν από τη γερμανική πρεσβεία και πήγαν στο αεροδρόμιο για να ανανεώσουν τα διαβατήριά τους. Η γερμανική κυβέρνηση απήγαγε παράνομα τον δρα Φούλμιχ και τον μετέφερε αεροπορικώς στη Γερμανία, όπου συνελήφθη και έκτοτε πέρασε πολύ χρόνο στην απομόνωση, η οποία χρησιμοποιείται με σκοπό να εξασθενίσει η θέληση του θύματος να αντισταθεί.

Όλα αυτά έγιναν κατά παράβαση του γερμανικού συντάγματος και της γερμανικής νομοθεσίας. Η προδικαστική του κράτηση είναι πλέον διπλάσια από τη διάρκεια της προδικαστικής κράτησης που επιτρέπει η γερμανική νομοθεσία. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος Τζορτζ Μπους, το γερμανικό «σύστημα δικαιοσύνης» έχει δηλώσει το δικαίωμά του να κρατά ένα άτομο επ' αόριστον χωρίς δίκη και καταδίκη. Φαίνεται ότι καμία κυβέρνηση στο δυτικό κόσμο δεν είναι πρόθυμη να ακολουθήσει ένα κράτος δικαίου.

Δεν υπήρχε κανένα πραγματικό αδίκημα για το οποίο να κατηγορηθεί ο Δρ Φούλμιχ. Με βάση ψευδείς καταθέσεις διεισδυμένων αστυνομικών πρακτόρων, η προσπάθεια του Dr. Fuellmich να σώσει τα κεφάλαια της οργάνωσής του από την κατάσχεση από τη διεφθαρμένη γερμανική κυβέρνηση παρουσιάστηκε ψευδώς ως απάτη.

Ένας πληροφοριοδότης των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών έθεσε στη διάθεση του δικηγόρου του Fuellmich πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η γερμανική μυστική υπηρεσία είχε αναλάβει να σταματήσει τον Dr. Fuellmich με κάθε κόστος και με κάθε δυνατό τρόπο. Το έγγραφο που διέρρευσε αποκάλυψε πως το σχέδιο ήταν να τοποθετηθούν αστυνομικοί πράκτορες μεταξύ των συνεργατών του, οι οποίοι θα έδιναν ψευδή μαρτυρία εναντίον του.

Κατά τη διάρκεια της μακράς διαδικασίας εναντίον του, ο δικαστής αρνήθηκε το δικαίωμα του Dr. Fuellmich να αντιμετωπίσει τους «μάρτυρες» εναντίον του με αντεξέταση ή ακόμη και να τους επιτρέψει να ανέβουν στο εδώλιο. Ο δικαστής αρνήθηκε τη χρήση από την υπεράσπιση των αποδεικτικών στοιχείων που είχε στην κατοχή της και προστάτευσε τα πλαστά αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του Fuellmich από την εξέταση. Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι εκτός θέματος. Το θέμα είναι η καταδίκη του Dr. Fuellmich «με κάθε κόστος».

Όταν η αρχική κατηγορία κατέρρευσε παρά το γεγονός ότι ο δικαστής μπλόκαρε τα αποδεικτικά στοιχεία αθωότητας, ο δικαστής επινόησε μια νέα κατηγορία, εντελώς ανούσια και δήλωσε πως σκόπευε στην καταδίκη του Dr. Fuellmich.

Πριν από χρόνια είχα μελετήσει τη λειτουργία των ναζιστικών δικαστηρίων τη δεκαετία του 1930. Αυτό που συμβαίνει σήμερα με τον Δρ Fuellmich είναι χειρότερο από την κακή συμπεριφορά κατά την εποχή του Χίτλερ. Κατά τη γνώμη μου, τα ναζιστικά δικαστήρια ήταν πιο έντιμα από το δικαστήριο που προήδρευε της δίκης επίδειξης κατά του Dr. Fuellmich.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την Ανάσταση του γερμανικού ναζισμού εδώ: https://kirschsubstack.com/cp/148480587

Φοβάμαι για τον Δρ Fuellmich. Αυτός πιστεύει στο σύστημα, αλλά σαφώς η γερμανική «δικαιοσύνη» και η γερμανική κυβέρνηση δεν το κάνουν.

Ο σκοπός της ψευδούς διαδικασίας εναντίον του Dr. Fuellmich είναι να διδάξει σε όλους τους άλλους να μην παρεμβαίνουν στις ατζέντες των κυρίαρχων ελίτ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail