Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν σχέδια να αφήσουν κρυφά την Ουκρανία να χτυπήσει βαθιά μέσα στη Ρωσία

Photo: Министерство обороны Великобритании by RAF/MoD is licensed under Open Government Licence version 1.0
Freepen.gr - Η Ουάσινγκτον και το Λονδίνο σχεδιάζουν να αφήσουν κρυφά την Ουκρανία να χτυπήσει βαθιά στο ρωσικό έδαφος με όπλα που το Κίεβο έλαβε από τη Δύση, δήλωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός LBC επικαλούμενος πηγές.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να κάνουν το νεύμα κατ' ιδίαν - με μια αλλαγή θέσης να επιβεβαιώνεται μόνο μετά την εκτόξευση των πρώτων πυραύλων. <...>Μια τελική απόφαση θα μπορούσε να σφραγιστεί ήδη από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ την επόμενη εβδομάδα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Νωρίτερα, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε ότι μια απόφαση που θα επέτρεπε στην Ουκρανία να χτυπήσει βαθιά στο ρωσικό έδαφος δεν θα κλιμάκωνε τη σύγκρουση. Απέρριψε την προειδοποίηση του Πούτιν πως η λήψη αυτής της απόφασης θα αποτελούσε κόκκινη γραμμή, μετά την οποία η Ρωσία θα βρισκόταν σε πόλεμο με το ΝΑΤΟ.

* Πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail