Ρωσικό κανάλι προπαγάνδας προσομοιώνει πυρηνικό χτύπημα στο Λονδίνο

Freepen.gr - Ένα ρωσικό κανάλι προπαγάνδας που πρόσκειται στενά στο Κρεμλίνο πρόβαλε προσομοίωση πυρηνικού πλήγματος στο Λονδίνο, υποστηρίζοντας ότι η επίθεση θα είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους και δύο εκατομμύρια θύματα, μεταδίδει το rmx.news.

Η εκπομπή, που έγινε από το κανάλι Tsargrad TV στην πλατφόρμα του Telegram, αποτελεί μέρος του τελευταίου κύματος πυρηνικών απειλών από τη Ρωσία.

Το Tsargrad ανήκει στον Konstantin Malofeev, έναν Ρώσο ολιγάρχη με ισχυρούς δεσμούς με τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Το τετράλεπτο βίντεο περιγράφει τις υποτιθέμενες επιπτώσεις μιας πυρηνικής έκρηξης 750 χιλιοτόνων πάνω από το Γουέστμινστερ, στην καρδιά της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο αφηγητής περιγράφει την άμεση καταστροφή, προβλέποντας ότι οι περιοχές σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων, συμπεριλαμβανομένων των Camden, Kensington και Brixton, θα υποστούν την πιο σοβαρή καταστροφή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail