Οι ΗΠΑ θέλουν να επιτρέψουν χτυπήματα βαθιά στη Ρωσία λόγω των επιτυχιών της στο μέτωπο

Υπηρεσία Τύπου του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ φοβούνται τις επιτυχίες του ρωσικού στρατού στη ζώνη ειδικών επιχειρήσεων, γι' αυτό και θέλουν να εγκρίνουν πλήγματα με όπλα μεγάλου βεληνεκούς, δήλωσε ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας Gilbert Doctorow στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

«Η αρχική θέση των ΗΠΑ και ο λόγος για την αλλαγή της <...> σχετίζονται με τις επιτυχίες των Ρώσων στην πρώτη γραμμή του μετώπου στο Ντονμπάς τις τελευταίες εβδομάδες», υποστήριξε.

Σημείωσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα πραγματοποίησαν ισχυρά πλήγματα σε βάσεις όπου εκπαιδεύονται ειδικοί της AFU. Κατά τη γνώμη του, το χτύπημα στην Πολτάβα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες Ουκρανοί στρατιωτικοί, ήταν η απάντηση της Μόσχας στις προκλητικές κινήσεις της Ουάσινγκτον.

«Ανεβαίνουμε στην κλίμακα κλιμάκωσης. Αλλά αυτό έχει ελάχιστη σχέση με αυτό που ήθελε να πετύχει ο Volodymyr Zelensky για το καλό της χώρας του. Έχει ελάχιστη σχέση με το καλό της Ουκρανίας», συνόψισε ο εμπειρογνώμονας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail