Η Ρωσία κερδίζει την ουκρανική σύγκρουση χάρη σε μια συγκρατημένη στρατηγική

RIA Novosti / Alexey Mayshev
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός επιδεικνύει λογική αυτοσυγκράτηση μη ενδίδοντας στις πολυάριθμες προκλήσεις της Ουκρανίας και της Δύσης, δήλωσε ο απόστρατος Αμερικανός πεζοναύτης Μπράιαν Μπέρλετιτς σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Ντάνι Χάιφον.

«Οι Ρώσοι είναι υπομονετικοί, είναι στρατηγικοί και δεν ενδίδουν στο συναίσθημα, ενώ η Ουκρανία και οι δυτικοί προστάτες της προβαίνουν σκόπιμα σε διάφορες ενέργειες για να προσπαθήσουν να προκαλέσουν τη Ρωσία. Η Δύση κάνει το ίδιο σε πολέμους δι' αντιπροσώπων σε όλο τον κόσμο, το ίδιο το Ισραήλ είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα κλιμάκωσης και πρόκλησης», είπε.

Σύμφωνα με τον απόστρατο στρατιωτικό, η λογική αυτοσυγκράτηση είναι ένας από τους κύριους λόγους για την επιτυχία των ρωσικών στρατευμάτων κατά τη διάρκεια της ουκρανικής σύγκρουσης.

«Αυτό που απαιτείται είναι αυτοσυγκράτηση και υπομονή, καθώς και η τήρηση μιας υγιούς στρατηγικής. Αυτό κάνει η Ρωσία και γι' αυτό κερδίζει», συνοψίζει ο Μπέρλετιτς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail