Η Αμερική πρέπει να φύγει από την Ουκρανία - Τραμπ

facebook.com/DonaldTrump/
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται μια σαφή στρατηγική εξόδου από τη σύγκρουση στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση, επιμένοντας ότι ούτε ο σημερινός ηγέτης των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ούτε η Δημοκρατική αντίπαλός του Καμάλα Χάρις έχουν κάποιο τέτοιο σχέδιο.

«Ο Μπάιντεν και η Καμάλα μας έμπλεξαν σε αυτόν τον πόλεμο στην Ουκρανία και τώρα δεν μπορούν να μας βγάλουν από αυτόν. Δεν μπορούν να μας βγάλουν έξω», είπε ο Τραμπ στο πλήθος στη Σαβάνα της Τζόρτζια την Τρίτη, επαναλαμβάνοντας την υπόσχεσή του να τερματίσει τη σύγκρουση αμέσως μόλις επανεκλεγεί.

«Νομίζω ότι έχουμε κολλήσει σε αυτόν τον πόλεμο, εκτός αν γίνω πρόεδρος. Θα το κάνω. Θα διαπραγματευτώ, θα μας βγάλω έξω. Πρέπει να βγούμε. Ο Μπάιντεν λέει: «Δεν θα φύγουμε μέχρι να κερδίσουμε»», υποστήριξε ο Τραμπ.

«Τι θα συμβεί αν κερδίσουν οι Ρώσοι; Αυτό είναι που κάνουν - κάνουν πολέμους. Όπως μου είπε κάποιος τις προάλλες, νίκησαν τον Χίτλερ, νίκησαν τον Ναπολέοντα. Αυτό κάνουν. Πολεμούν. Και αυτό δεν είναι ευχάριστο», δήλωσε ο Τραμπ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail