Η Γερμανία τρέμει καθώς ο Πούτιν βάζει το Βερολίνο στη λίστα των στόχων του

Freepen.gr - Ο χειρότερος εφιάλτης του ΝΑΤΟ έγινε πραγματικότητα! Στο καλό με την Ουκρανία! Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κυνηγά τώρα τα αφεντικά του στην Ευρώπη, που χρηματοδοτούν τον πολεμικό μηχανισμό του Κιέβου.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Ρωσία έφτασε επικίνδυνα κοντά στο να επιτεθεί με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε βάση του ΝΑΤΟ στη Γερμανία στις 22 Αυγούστου. Το Βερολίνο έσπευσε να αυξήσει το επίπεδο ασφαλείας της βάσης μετά από πληροφορία των ξένων μυστικών υπηρεσιών για ενδείξεις «ρωσικού σαμποτάζ», υπογραμμίζει το tfiglobalnews.com.

Η στρατιωτική εγκατάσταση για την οποία πρόκειται εδώ είναι η αεροπορική βάση Geilenkirchen, όπου στεγάζεται ο στόλος των αεροσκαφών επιτήρησης AWACS της δυτικής συμμαχίας. Περίπου 1.600 άτομα εργάζονται στο αεροδρόμιο, το οποίο σταθμεύει ειδικά αεροσκάφη για την παρακολούθηση του εναέριου χώρου στο ανατολικό θέατρο του ΝΑΤΟ.

Η βάση λειτουργεί ως μάτια και αυτιά του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη. Είναι εξοπλισμένη με ραντάρ που μπορούν να εντοπίζουν και να αναγνωρίζουν άλλα αεροσκάφη σε απόσταση μεγαλύτερη των 400 χιλιομέτρων.

Βλέπετε, είναι απολύτως λογικό για τον Πούτιν να ισοπεδώσει αυτή την αεροπορική βάση για να επιφέρει ένα θανάσιμο πλήγμα στην Ουκρανία. Εξάλλου, το ΝΑΤΟ και κυρίως οι ΗΠΑ που ενισχύουν την άμυνα του Κιέβου πιστεύεται ότι βρίσκονται πίσω από την πρόσφατη επίθεση του Κουρσκ στα ρωσικά εδάφη.

Και μαντέψτε πώς αντέδρασαν οι Γερμανοί σε αυτή την ανοιχτή απειλή επίθεσης με μη επανδρωμένα αεροσκάφη από τον Πούτιν;

Οι ασπόνδυλοι ηλίθιοι έκλεισαν τη βάση λόγω φόβων ότι το σύστημα ύδρευσης είχε μολυνθεί σκόπιμα.

Και δεν είναι μόνο η Γερμανία που βρίσκεται στο ραντάρ του Πούτιν. Ένα άλλο μέλος του ΝΑΤΟ και πολεμοχαρής πράκτορας των ΗΠΑ, η Πολωνία, βρίσκεται επίσης στη λίστα των στόχων του Πούτιν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ρωσία φέρεται να πέταξε το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Shahed στον πολωνικό εναέριο χώρο για 33 ολόκληρα λεπτά, σε ένα σαφές μήνυμα προς τη Βαρσοβία-Ο πόλεμος πρόκειται να χτυπήσει τις πόρτες σας.

Το ύποπτο μη επανδρωμένο αεροσκάφος Shahed εντοπίστηκε για τελευταία φορά να πετάει πάνω από την πολωνική πόλη Tyszowce στα ανατολικά της χώρας και περίπου 32 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ουκρανία. Έτσι, αυτή η βαθιά διείσδυση στα σύνορα του ΝΑΤΟ δεν ήταν ένα ατύχημα, αλλά ένα τολμηρό μήνυμα.

Το περιστατικό αποκάλυψε επίσης την ευπάθεια του αμυντικού συστήματος του ΝΑΤΟ, το οποίο σίγουρα δεν ήταν σε θέση να υπερασπιστεί τα πολωνικά σύνορα.

Με μία μόνο κίνηση, ο Πούτιν έδειξε πόσο καραγκιόζηδες είναι ο πολωνικός στρατός. Ο πολωνικός στρατός δήλωσε νωρίτερα ότι ήταν έτοιμος να καταρρίψει το ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Αλλά σε μια τεράστια αμηχανία, δεν ήταν σε θέση να το εντοπίσουν ούτε για ένα δευτερόλεπτο και τώρα υπονοούν πως το μη επανδρωμένο αεροσκάφος μπορεί να πέταξε πίσω στην Ουκρανία.

Και καθώς το αφήγημα του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας συσσωρεύεται, οι ΗΠΑ έχουν καταφύγει στην επινόηση τρόπων για να αποτιμήσουν σε χρήμα μια ακόμη σύγκρουση. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Newsweek, οι ΗΠΑ ενέκριναν αυτή την εβδομάδα την πώληση προηγμένων πυραύλων στα μέλη του ΝΑΤΟ, Νορβηγία και Ρουμανία, συνολικής αξίας σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Οι ΗΠΑ γνωρίζουν ότι η Ουκρανία είναι τελειωμένη και ξεσκονισμένη, χρειάζονται τώρα μια νέα Ουκρανία για να διατηρήσουν τον πολεμικό μηχανισμό τους σε λειτουργία και να εμπλουτίσουν τα βαθιά ταμεία του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος. Έτσι, έχουμε τη Νορβηγία και τη Ρουμανία, όλες έτοιμες να γίνουν τα νέα θυσιαστικά αρνιά των ΗΠΑ.

Συνολικά, ο πόλεμος του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας μοιάζει αναπόφευκτος τώρα. Και το πολεμοχαρές ΝΑΤΟ προετοιμάζεται γι' αυτό εδώ και μήνες.

Για παράδειγμα, η Λετονία έχει εγκαταστήσει «δόντια του δράκου» στα σύνορά της με τη Ρωσία. Τα δόντια του δράκου, που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, είναι κατασκευασμένα από οπλισμένο σκυρόδεμα και χρησιμοποιούνται για να εμποδίζουν την προέλαση των αρμάτων μάχης και του μηχανοκίνητου πεζικού.

Ομοίως, η Λετονία, η Λιθουανία και η Εσθονία, οι χώρες της Βαλτικής, υπέγραψαν επίσης τον Ιανουάριο συμφωνία για τη δημιουργία μιας κοινής αμυντικής γραμμής με «στοιχεία υποδομής κατά της κινητικότητας» για την ενίσχυση των ανατολικών συνόρων του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία και τη Λευκορωσία.

Η Γερμανία έχει ήδη επιβεβαιώσει πως επεξεργάζεται σχέδια έκτακτης ανάγκης για τη μετακίνηση «εκατοντάδων χιλιάδων» στρατιωτών του ΝΑΤΟ μέσω της επικράτειάς της.

Όλοι ήξεραν ότι θα προκαλούσαν τη Ρωσία τόσο πολύ που θα την ανάγκαζαν να σπρώξει τον πόλεμο στην Ευρώπη. Και τώρα, ξεπέρασαν την κόκκινη γραμμή του Πούτιν με την προώθηση στο Κουρσκ. Το σκηνικό έχει στηθεί τώρα, ο Πούτιν έρχεται για το ΝΑΤΟ. Και μπορεί η Ρωσία να βγει νικήτρια ή όχι στο τέλος, ο πόλεμος σίγουρα θα σπάσει τη ραχοκοκαλιά της ήδη ταλαιπωρημένης οικονομίας και του στρατιωτικού μηχανισμού της Ευρώπης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail