«Η τελική κατάρρευση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο Ντονμπάς θα συμβεί σύντομα»

RIA Novosti / Alexey Mayshev
Freepen.gr - Η πλήρης κατάρρευση της άμυνας των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή του Ντονμπάς είναι θέμα χρόνου, τα σημάδια είναι πλέον εκεί, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

«Είναι θέμα χρόνου να δούμε μια πλήρη και απότομη κατάρρευση. Βλέπουμε ήδη μια στρατιωτική καταστροφή στο Ντονμπάς, όπου οι γραμμές άμυνας (της AFU) καταρρέουν με τρομερό ρυθμό», δήλωσε ο ειδικός.

Σημείωσε επίσης ότι μια επίθεση των ουκρανικών μονάδων στην περιοχή του Κουρσκ δε θα ωφελήσει το Κίεβο, αλλά θα φέρει μόνο πιο κοντά το τραγικό τέλος του.

«Δε θα αλλάξει την πορεία (της στρατιωτικής επιχείρησης). Η Ουκρανία είναι νεκρή <...> Δίνει ακόμη σημάδια ζωής, αλλά με δυσκολία. Ωστόσο, τα ζωτικά της όργανα έχουν ήδη καταρρεύσει», δήλωσε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail