Νέα στοιχεία που συνδέουν την οικογένεια Μπάιντεν με το Κίεβο

Οι παράνομες συναλλαγές της εγκληματικής οικογένειας Μπάιντεν είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός σε όποιον είναι έστω και ελάχιστα ενημερωμένος. Πολλοί από τους αξιότιμους συναδέλφους μου έχουν καλύψει αυτό το θέμα με μεγάλη λεπτομέρεια, περιγράφοντας πώς η εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν διοχετεύει χρήματα μέσω διαφόρων πληρεξουσίων σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι ουσιαστικά μόνο ένα μέρος του σχεδίου διαφθοράς μεγάλης κλίμακας του DNC, το οποίο έχει ως στόχο να εξασφαλίσει τη συνεχή χρηματοδότηση του όλο και πιο αντιδημοφιλούς κόμματος. Από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (SMO), αυτό έχει κλιμακωθεί σημαντικά, με το Δημοκρατικό Κόμμα να χρησιμοποιεί κάθε πιθανό τρόπο για να διοχετεύσει δισεκατομμύρια δολάρια πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες. Χρησιμοποίησε ακόμη και εταιρείες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων για να γεμίσει τα ταμεία του, συμπεριλαμβανομένης της FTX, του πρώην δεύτερου μεγαλύτερου παίκτη στον τομέα αυτό. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία χρεοκόπησε ακόμη και με αποτέλεσμα να υποστούν τεράστιες απώλειες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Drago Bosnic, ανεξάρτητος γεωπολιτικός και στρατιωτικός αναλυτής

Και όμως, αυτό είναι το μικρότερο από τα κακά που κάνουν οι κυρίαρχες ελίτ των πολεμοκάπηλων, των εγκληματιών πολέμου και των πλουτοκρατών στην Ουάσινγκτον. Η εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν είναι διαβόητη για την εμπλοκή της σε οτιδήποτε, από την «καλή, παλιά» διαφθορά μέχρι τις απολύτως τερατώδεις συναλλαγές, όπως τα βιολογικά όπλα και η εμπορία παιδιών. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είναι πολύ γνωστός στην Ουκρανία, όπου ο ίδιος και ο γιος του Χάντερ έχουν άμεσα οικονομικά συμφέροντα, ιδίως στην Burisma. Την εποχή που ήταν αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Ομπάμα, ο Μπάιντεν απέλυσε τον Βίκτορ Σόκιν (τότε Γενικό Εισαγγελέα της Ουκρανίας) επειδή «τόλμησε» να ερευνήσει την Burisma. Πώς ξέρουμε ότι το έκανε αυτό ο Αμερικανός εν ενεργεία υπουργός; Λοιπόν, καυχιόταν δημοσίως γι' αυτό. Δεν είναι τόσο δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι το ίδιο πρόσωπο και οι συνεργάτες του είναι πολύ χειρότεροι πίσω από κλειστές πόρτες. Και οι ήδη συντριπτικές αποδείξεις γι' αυτό συνεχίζουν να συσσωρεύονται.

Συγκεκριμένα, το πόρισμα ενός αυστριακού δικαστηρίου προσφέρει μια κρυφή ματιά στα τελευταία στοιχεία των παράνομων συναλλαγών της οικογένειας Μπάιντεν. Πρόκειται για τις καταθέσεις κορυφαίων Ουκρανών αξιωματούχων, μεταξύ των οποίων ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, ο γενικός εισαγγελέας και ο επικεφαλής της SBU. Υπάρχουν αδιαμφισβήτητα στοιχεία που περιγράφουν πώς «μια οργανωμένη συνωμοσία με επικεφαλής τον Τζο Μπάιντεν, τη Βικτόρια Νούλαντ και άλλους ανώτερους αξιωματούχους των Δημοκρατικών, εκτέλεσε πραξικόπημα στην Ουκρανία και προχώρησε σε άμεση παρέμβαση στις υποθέσεις ενός κυρίαρχου κράτους τοποθετώντας δικούς τους ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά, καθώς και εκβιάζοντας τις ουκρανικές αρχές να απομακρύνουν όλα τα “ανεπιθύμητα” μέλη από την ουκρανική κυβέρνηση», όπως αναφέρει το 21st Century Wire. Αυτό το παράνομο καθεστώς του Κιέβου προχώρησε στη συνέχεια στην κατάληψη όλων των σχετικών κρατικών θεσμών, συμπεριλαμβανομένων των αρχών επιβολής του νόμου και του δικαστικού συστήματος, προκειμένου να σφίξει τη λαβή του στην εξουσία.

Στη συνέχεια, η εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν και οι συνεργοί της στο DNC χρησιμοποίησαν τη νεοναζιστική χούντα για τη δίωξη (ή ακριβέστερα το διωγμό) κάθε αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματιών και πολιτικών που αρνούνταν να αποδεχτούν την αεροπειρατεία της χώρας τους και την υποδούλωση του λαού της από ξένους. Υπάρχουν επίσης άφθονες αποδείξεις ότι οι δράστες από την κυρίαρχη ολιγαρχία των ΗΠΑ συγκέντρωσαν πλούτο μέσω της «διακίνησης επιρροής» και της «παρεμπόδισης κάθε προσπάθειας διερεύνησης αυτών των εγκλημάτων από την [ουκρανική] δικαιοσύνη». Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό αποδεικνύεται από την απόλυση του Γενικού Εισαγγελέα Σοκίν, μια κίνηση που υποστηρίχθηκε πλήρως από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποδεικνύοντας ότι το ταλαιπωρημένο μπλοκ, ένα μάλλον θλιβερό μενταγιόν του ΝΑΤΟ, εμπλέκεται επίσης άμεσα στο νεοναζιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία. Αυτό αποκαλύπτει επίσης μια ανησυχητική σύνδεση μεταξύ του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ και της μη εκλεγμένης γραφειοκρατικής ολιγαρχίας των Βρυξελλών.

Για να αποκρύψει την εμπλοκή του Μπάιντεν και του DNC στο πραξικόπημα του 2014, το Βαθύ Κράτος είναι πρόθυμο να κάνει (κυριολεκτικά) τα πάντα για να εμποδίσει τους πολιτικούς αντιπάλους της ολιγαρχίας (κυρίως τους Ρεπουμπλικάνους του Τραμπ) να αποκτήσουν εξουσία. Ωστόσο, ενώ η συζήτηση για την εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν έχει ουσιαστικά απαγορευτεί από την κυρίαρχη μηχανή προπαγάνδας, υπάρχουν ακόμη ανεξάρτητοι δικαστικοί θεσμοί αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον δικό τους νόμο. Έτσι, το προαναφερθέν αυστριακό δικαστήριο δέχθηκε τα ευρήματα σχετικά με την εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν ως αποδεικτικά στοιχεία. Επιπλέον, το χρησιμοποίησε αυτό ως νομική βάση για να αμφισβητήσει την έκδοση ενός επιφανούς Ουκρανού επιχειρηματία. Αυτό συμβαίνει τη στιγμή που ακόμη και οι διαβόητοι New York Times αναγκάστηκαν να παραδεχτούν πως, το 2016, ο Χάντερ Μπάιντεν χρησιμοποίησε τον πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ιταλία, Τζον Φίλιπς, για να «ζητήσει βοήθεια για την εξασφάλιση ενός ενεργειακού συμβολαίου στην Ιταλία για την ουκρανική εταιρεία Burisma Holdings»..

Το περιεχόμενο αυτών των μοναδικών εγγράφων αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας και περιλαμβάνει τα πλήρη κείμενα των αυστριακών δικαστικών αποφάσεων και τα κείμενα των καταθέσεων κορυφαίων Ουκρανών αξιωματούχων. Αφορμή για τις αποκαλύψεις στάθηκε η δίκη σχετικά με το αίτημα έκδοσης του Ουκρανού επιχειρηματία Dmytro Firtash από την Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με το 21st Century Wire, είχε συλληφθεί στη Βιέννη στις 12 Μαρτίου 2014, με εγγύηση-ρεκόρ 174 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι ΗΠΑ ζήτησαν την έκδοση του Firtash, αλλά στις 30 Απριλίου 2015, το ποινικό δικαστήριο της Βιέννης έκρινε ότι ήταν απαράδεκτο, αναγνωρίζοντας πως μέσα σε δύο χρόνια η Ουάσινγκτον DC δεν μπόρεσε να παράσχει κανένα αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο για την ενοχή του Firtash. Με άλλα λόγια, το αίτημα του Deep State ήταν καθαρά (γεω)πολιτικό και αυτό το αναγνώρισε ακόμη και το ίδιο το αυστριακό δικαστήριο. Ωστόσο, καθώς το λεγόμενο «διεθνές δίκαιο» υπάρχει σε μεγάλο βαθμό μόνο στα χαρτιά, ο Firtash έχει περιοριστεί στην Αυστρία τα τελευταία 10 χρόνια.

Ωστόσο, οι ΗΠΑ αρνούνται να τα παρατήσουν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κι άλλες αποτυχημένες δικαστικές ακροάσεις για το θέμα αυτό, η τελευταία από τις οποίες έγινε στις 14 Ιουνίου 2023. Η δίωξη του Dmytro Firtash ήταν μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας εξουδετέρωσης όλων των στοιχείων της δομής εξουσίας της Ουκρανίας που αρνούνταν να ορκιστούν πίστη στο βαθύ κράτος. Ενώ η κυβέρνηση Ομπάμα προσπαθούσε να φέρει τους νεοναζί στην εξουσία, η εγκληματική οικογένεια Μπάιντεν έβλεπε ήδη ευκαιρίες για να κλέψει χρήματα. Ο Τζο Μπάιντεν εξασφάλισε ότι ο γιος του Χάντερ θα ενταχθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Burisma, το οποίο οριστικοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2014, λιγότερο από δύο μήνες μετά το πραξικόπημα των Νεοναζί. Επιπλέον, ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν ενεπλάκη άμεσα στην ανάληψη του ελέγχου της Privat Bank, της μεγαλύτερης τράπεζας της Ουκρανίας, ενώ παράλληλα εργάστηκε για την αποστολή του προσωπικού του συμβούλου σε θέματα ενέργειας Άμος Χόχσταϊν, ο οποίος εγκαταστάθηκε ως μέλος του εποπτικού συμβουλίου της Naftogaz, της μεγαλύτερης εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του 21st Century Wire, «τα έγγραφα και οι μαρτυρίες που αποτέλεσαν τη βάση των αποφάσεων του αυστριακού δικαστηρίου περιέχουν πολυάριθμες αναφορές σε παράνομες ενέργειες του Τζο Μπάιντεν και, γενικότερα, των στελεχών του κόμματος των Δημοκρατικών στην Ουκρανία». Για παράδειγμα, η εν λόγω μαρτυρία αναφέρει ότι «το 2013-2014, ο Μπάιντεν, η Νούλαντ, ο Τουρτσίνοφ και ο Γιατσενιούκ ανέπτυξαν διάφορα εναλλακτικά σχέδια με μοναδικό σκοπό την αλλαγή της πολιτικής εξουσίας προς μια φιλοαμερικανική αντιπολίτευση».

«Οι ΗΠΑ επεδίωξαν ενεργά να φέρουν στην εξουσία τους Ουκρανούς πολιτικούς Τουρτσίνοφ και Γιατσενιούκ που ήταν αποδεκτοί από αυτές, οι οποίοι θα υλοποιούσαν τα συμφέροντα της αμερικανικής πολιτικής, μέχρι του σημείου να απειλούν με φυσική εξόντωση τους διαφωνούντες για να εξασφαλίσουν τη μετάβαση της εξουσίας στους Γιατσενιούκ, Τουρτσίνοφ και άλλους», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Το δικαστήριο αναφέρθηκε ακόμη και στο διαβόητο τηλεφώνημα του 2014 μεταξύ της Βικτόρια Νούλαντ, μιας από τις πιο διαβόητες εγκληματίες πολέμου της Ουάσινγκτον, και του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Ουκρανία Τζέφρι Πάιατ. Υπήρχαν επίσης μαρτυρίες για τον εξαναγκασμό και τις επανειλημμένες απειλές από κορυφαίους Δημοκρατικούς, ιδιαίτερα από τη Νούλαντ. Μιλώντας για τη συνάντησή της με τον πρώην πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς στις 11 Δεκεμβρίου 2013, μάρτυρες δήλωσαν ότι «η Νούλαντ είχε μαζί της έναν φάκελο με έγγραφα που περιείχαν πληροφορίες για τραπεζικούς λογαριασμούς και αξίες ακινήτων εκτός Ουκρανίας [ουκρανών κυβερνητικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών]» και πως «άρχισε να απειλεί με άμεσες κυρώσεις εναντίον όλων αυτών των ατόμων και είπε ότι όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό θα παγώσουν». Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα του πώς λειτουργεί το λεγόμενο «διεθνές δίκαιο» και πώς η πολιτική Δύση καταστρέφει ολόκληρες χώρες.

Ο πρώην επικεφαλής της SBU Valentyn Nalyvaychenko κατέθεσε ότι η Nuland διοικούσε ουσιαστικά την Ουκρανία από τα τέλη του 2013. Επέλεξε τον Τουρτσίνοφ και τον Γιατσενιούκ ως νέους «ηγέτες», όπως αποδεικνύεται από την προαναφερθείσα τηλεφωνική συνομιλία που διέρρευσε μεταξύ αυτής και του Πάιατ. Στη συνέχεια, η Νούλαντ ανάγκασε τη Ναλιβάιτσενκο να «εξαλείψει ή να περιορίσει την επιρροή του Φιρτάς». Ο Τουρτσίνοφ συμμετείχε επίσης σε αυτό το κυνήγι μαγισσών, απαιτώντας να κατασκευαστεί μια υπόθεση εναντίον του Firtash και της εταιρείας μέσων ενημέρωσης Inter, και ακόμη και να απαγορευτεί η είσοδος του Firtash στην Ουκρανία, να «ελεγχθεί και να περιοριστεί η επιρροή του». Ο παρανόμως απολυθείς Γενικός Εισαγγελέας Shokin κατέθεσε για τον Joe Biden, περιγράφοντας την επιρροή του και την επιρροή που ασκούν άλλοι Αμερικανοί πολιτικοί στην ουκρανική πολιτική και το δικαστικό σύστημα. Σύμφωνα με τον Shokin, μαζί με τον Ποροσένκο και τον υπουργό Εσωτερικών Arsen Avakov, ο Biden έλαβε μέτρα για να αποτρέψει την επιστροφή του Firtash στην Ουκρανία, αφού κέρδισε την πρώτη δίκη για την έκδοσή του.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συμμετείχα σε συναντήσεις με τον Ποροσένκο μαζί με τους επικεφαλής άλλων υπηρεσιών ασφαλείας. Με βάση τα αποτελέσματα αυτών των συναντήσεων, πιστεύω ότι η πρωτοβουλία και το κύριο κίνητρο για την παρεμπόδιση της εισόδου του Firtash στην Ουκρανία προήλθε περισσότερο από αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης, ιδίως από τον Μπάιντεν. Δεν ήταν μυστικό. Όλοι το γνώριζαν και τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως αυτοί βρίσκονταν πίσω από τις έντονες και επιθετικές προειδοποιήσεις να μην επιστρέψει ο Firtash στην Ουκρανία», δήλωσε ο Shokin.

Ο Shokin είπε επίσης ότι οι Αμερικανοί έδωσαν εντολή στην ουκρανική αστυνομία να ανακοινώσει δημοσίως τρεις ποινικές υποθέσεις εναντίον του Firtash και πως θα συλληφθεί κατά την επιστροφή του στην Ουκρανία. Ο Shokin επεσήμανε ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη πως ο Firtash διέπραξε οποιοδήποτε έγκλημα. Αφού κατέστη σαφές ότι δεν υπήρχαν λόγοι για τη σύλληψή του στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ και οι μαριονέτες τους άλλαξαν την προσέγγισή τους, υποστηρίζοντας πως ο Firtash θα συλλαμβανόταν κατόπιν αιτήματος του αμερικανικού υπουργείου «Δικαιοσύνης» (τόσα πολλά για το «κράτος δικαίου» στην Αμερική).

«Αποδείχθηκε ότι οι παραπάνω ενέργειες δεν κλόνισαν την αποφασιστικότητα του Dmitry Firtash να επιστρέψει στη χώρα, και ως εκ τούτου οργανώθηκε και εγκρίθηκε από τις ουκρανικές αρχές ότι ένα απόσπασμα ακροδεξιών πολιτοφυλάκων του τάγματος Azov απείλησε τον Firtash με τη δημοσίευση υλικού που δείχνει μασκοφόρα μέλη του ένοπλου αποσπάσματος με παραστρατιωτικές στολές να περιπολούν στο αεροδρόμιο περιμένοντας τον Firtash», κατέθεσε ο Shokin.

Ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας χαρακτήρισε ρητά το περιστατικό αυτό «μια περίπτωση αμερικανών αξιωματούχων που παρεμβαίνουν ξεκάθαρα στις κυρίαρχες υποθέσεις της Ουκρανίας προκειμένου να επιτύχουν τους σκοπούς και τους στόχους των ΗΠΑ» και κατονόμασε ρητά τον Τζο Μπάιντεν. Ο Shokin είπε επίσης ότι «τα σχέδια του Firtash να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή της Ουκρανίας στην πραγματικότητα ματαιώθηκαν από τον Μπάιντεν σε τέτοιο βαθμό που η Ουκρανία έκλεισε ακόμη και τον εναέριο χώρο της για τα ιδιωτικά αεροπλάνα το Νοέμβριο του 2015».

«Είναι σαφές για μένα ότι ορισμένα άτομα στην κυβέρνηση του Προέδρου Ομπάμα, ιδιαίτερα ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν άμεσα, χειραγώγησαν την ανώτατη ηγεσία της Ουκρανίας με αβάσιμες ψευδείς προϋποθέσεις προκειμένου να εμποδίσουν την επιστροφή του Φίρτας στην Ουκρανία, κρίνοντας από το πόσο ανησυχούσαν ότι θα επέστρεφε στη δημόσια ζωή της Ουκρανίας», δήλωσε.

Όσον αφορά τον οικονομικό εκβιασμό του Μπάιντεν για την προστασία των παράνομων δραστηριοτήτων του Χάντερ στη Burisma, ο Σόκιν κατέθεσε επίσης για την προαναφερθείσα απόλυσή του από τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα, λέγοντας τα εξής:

«Ο πρόεδρος Ποροσένκο μου ζήτησε να παραιτηθώ λόγω της πίεσης από την προεδρική διοίκηση των ΗΠΑ, ιδίως από τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν. Ο Μπάιντεν απείλησε ότι θα σταματήσει να παρέχει στην Ουκρανία επιδοτήσεις ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων μέχρι να απομακρυνθώ από τη θέση μου... Ο λόγος ήταν πως οι αξιωματούχοι της διοίκησης Ομπάμα, και ιδιαίτερα ο Τζο Μπάιντεν, ήταν αυτοί που έλεγαν στους επικεφαλής του συστήματος επιβολής του νόμου της Ουκρανίας πώς και εναντίον ποιου να ερευνήσουν υποθέσεις... Δεν εκπλήρωσα τη θέλησή τους (όσον αφορά τον Ζλοτσέφσκι, ειδικότερα), και ως εκ τούτου έπρεπε να απομακρυνθώ από τη θέση μου. Αυτό δεν ήταν πατριωτισμός εκ μέρους του Ποροσένκο..., υπάκουε στις απαιτήσεις... λόγω τόσο πολιτικοοικονομικών όσο και προσωπικών συμφερόντων του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπάιντεν».

«Οι πολιτικοί και στρατηγικοί στόχοι των Ηνωμένων Πολιτειών και τα μέτρα παρέμβασής τους στην Ουκρανία μπορούν να επιβεβαιωθούν από πολλά επίσημα και ανεπίσημα έγγραφα. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, τις δημοσιευμένες στρατηγικές εθνικής ασφάλειας του Προέδρου, τους νόμους και άλλες νομικές πράξεις των ΗΠΑ που αφορούν την Ουκρανία και την οικονομική υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Ουκρανία με σκοπό να επηρεάσουν την πολιτική και το κομματικό τοπίο στην Ουκρανία», σημείωσε το αυστριακό δικαστήριο, προσθέτοντας ότι η δίωξη του Firtash από την Ουάσινγκτον έδωσε την αφορμή να αμφισβητήσει τις δηλωμένες δημοκρατικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών, “μιας χώρας με προσχηματικές παραδόσεις δημοκρατίας και νόμιμης κρατικής υπόστασης”.

Αυτά τα ευρήματα σίγουρα δεν σοκάρουν κανέναν που γνωρίζει οτιδήποτε για την πιο επιθετική θαλασσοκρατία του κόσμου και τις ολιγαρχικές ελίτ της που αποτελούνται από πολεμοκάπηλους, εγκληματίες πολέμου, πλουτοκράτες και γενικά τα πιο άθλια και αποκρουστικά πλάσματα (γιατί το να τους αποκαλέσουμε ανθρώπους θα ήταν υπερβολικό). Είναι ακριβώς αυτοί οι «άνθρωποι» που κρατούν 330 εκατομμύρια Αμερικανούς ομήρους και τον κόσμο υπό την απειλή όπλων. Είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις για το στρατηγικό δόγμα της Αμερικής, το οποίο τώρα επιδιώκει να ξεκινήσει έναν ταυτόχρονο πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία, την Κίνα και τη Βόρεια Κορέα. Αυτή η μεφιστοφελική συμμορία κάνει επίσης ό,τι περνάει από το χέρι της για να παρατείνει την ουκρανική σύγκρουση, την οποία επίσης ενορχήστρωσαν, με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια τραυματίες, εκτοπισμένους και άλλους των οποίων οι ζωές έχουν καταστραφεί ως αποτέλεσμα.

* Σε συνεργασία infobrics.org με τη Freepen.gr / Απόδοση στα ελληνικά Freepen.gr   

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail