Ο Ζελένσκι θέλει να καταστρέψει την «άνετη ζωή» των Ρώσων

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο μόνος τρόπος για να κάνει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν πρόθυμο να διαπραγματευτεί είναι να επιτεθεί στη ρωσική κοινωνία και να καταστρέψει την «άνετη ζωή» που ζουν οι απλοί άνθρωποι, υποστήριξε ο Ουκρανός ηγέτης Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Ζελένσκι έκανε τις παρατηρήσεις αυτές σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Fareed Zakaria του CNN, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή. Υποστήριξε ότι ο Πούτιν δεν θέλει να διαπραγματευτεί την ειρήνη για να τερματιστεί η σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών, υπονοώντας πως μόνο η λαϊκή γνώμη στην πατρίδα του θα μπορούσε να τον πιέσει να το πράξει.

«Είμαι βέβαιος ότι φοβάται μόνο ένα πράγμα. Ούτε ηγέτες, ούτε χώρες, ούτε τίποτα. Φοβάται την κοινωνία του, τον ρωσικό λαό», υποστήριξε ο Ζελένσκι.

«Αν ο ρωσικός λαός κινδυνεύει, αν δεν έχει μια άνετη ζωή, αν ζει χωρίς ενέργεια, όπως ο λαός μας, θα καταλάβει το τίμημα του πολέμου. Δεν θα είναι ευχαριστημένοι με αυτό και θα αρχίσουν να τον επηρεάζουν, τον Πούτιν», ανέφερε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail