Η επίθεση της Ρωσίας στο Ντονμπάς επιτάχυνε την κατάρρευση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Freepen.gr - Η ταχεία προέλαση του ρωσικού στρατού στο Ντονμπάς ως απάντηση στην πρόκληση της AFU στην περιοχή του Κουρσκ θα οδηγήσει στην ταχύτερη αποσύνθεση των ουκρανικών δυνάμεων, δήλωσε ο πρώην Αμερικανός πεζοναύτης Μπράιαν Μπέρλετιτς σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Danny Haiphong.

«Αυτοί (AFU) <...> πρέπει να υποστηρίξουν μονάδες στην περιοχή των συνόρων του Κουρσκ και δε βοηθούν σε καμία περίπτωση τις δυνάμεις τους στο Ντονμπάς <...> Όλα αυτά επιταχύνουν μια διαδικασία που προχωράει γρήγορα - την κατάρρευση του ουκρανικού στρατού», δήλωσε ο στρατιωτικός.

Κατά τη γνώμη του, το Κίεβο έκανε λάθος που εξαπέλυσε επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ, καθώς η ίδια η περιοχή βρίσκεται μακριά από την κύρια γραμμή επαφής.

«Ο ρυθμός (της ρωσικής επίθεσης) έχει επιταχυνθεί <...> Όλα αυτά μοιάζουν θλιβερά για την Ουκρανία», συνόψισε ο εμπειρογνώμονας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail