Η Μόσχα επαναλαμβάνει ότι δε θα δοκιμάσει πυρηνικά αν η Ουάσινγκτον απέχει

Russian Foreign Ministry Press Service/TASS
Freepen.gr - Η Μόσχα, σύμφωνα με τις προηγούμενες δηλώσεις της, δεν θα πραγματοποιήσει πυρηνικές δοκιμές εφόσον απέχουν και οι ΗΠΑ, δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ.

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει», δήλωσε ο ανώτερος Ρώσος διπλωμάτης στους δημοσιογράφους. «Όπως είχε περιγράψει προηγουμένως ο Ρώσος πρόεδρος, μπορούμε να διεξάγουμε τέτοιες δοκιμές, αλλά δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία, δεδομένου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απέχουν από τέτοια βήματα όσον αφορά τις [πυρηνικές] δοκιμές», διευκρίνισε.

«Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στις πρόσφατες αναφορές των μέσων ενημέρωσης που λένε πως η υποδομή στη Νόβαγια Ζέμλια είναι πλήρως έτοιμη. Αυτό ήταν επίσης μια απάντηση στα βήματα της Ουάσιγκτον, η οποία έχει επικεντρωθεί στην αναβάθμιση της υποδομής που έχει στη διάθεσή της σε αυτόν τον τομέα τα τελευταία χρόνια», πρόσθεσε ο Ryabkov.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail