Οι Ταλιμπάν είπαν ότι είναι σημαντικό για αυτούς να συμμετάσχουν στη σύνοδο κορυφής των BRICS

RIA Novosti / Grigory Sysoev
Freepen.gr - Είναι σημαντικό για τους Ταλιμπάν να συμμετάσχουν στην επερχόμενη σύνοδο κορυφής των BRICS στο Καζάν και να παρουσιάσουν τις απόψεις και τις θέσεις τους για τα υπό συζήτηση θέματα, δήλωσε στο RIA Novosti ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του κινήματος στο Κατάρ, Suheil Shahin.

Νωρίτερα, οι Ταλιμπάν απέστειλαν στη Μόσχα γραπτό αίτημα για τη συμμετοχή του εκτελούντος χρέη αναπληρωτή πρωθυπουργού της χώρας και επικεφαλής της πολιτικής πτέρυγας των Ταλιμπάν Αμπντούλ Γάνι Μπαράνταρ στη σύνοδο κορυφής των BRICS στο Καζάν τον Οκτώβριο.

«Είμαστε θύματα μιας εκστρατείας συκοφάντησης από ορισμένα μέσα ενημέρωσης. Είναι σημαντικό να λάβουμε μέρος σε μια τέτοια σύνοδο κορυφής και φόρουμ και να παρουσιάσουμε τις απόψεις και τις θέσεις μας για τα υπό συζήτηση θέματα. Αυτό είναι απαραίτητο για την παγκόσμια ειρήνη, την κατανόηση, τη συνεργασία και την ειρηνική συνύπαρξη», δήλωσε ο Shaheen.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail