CNN: Υπάρχει καταστροφική έλλειψη ενισχύσεων στο Ντονμπάς

Freepen.gr - Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν έλλειψη ενισχύσεων στο Ντονμπάς εν μέσω της προέλασης του ρωσικού στρατού, αναφέρει το CNN.

«Σε δυόμισι χρόνια επίθεσης, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν νικήσει πολλές ουκρανικές μονάδες. Οι ενισχύσεις είναι ελάχιστες, εξαντλώντας και αποθαρρύνοντας ορισμένους στρατιώτες. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα καταστροφική μεταξύ των μονάδων κοντά στο Κρασνοαρμέισκ και αλλού στην ανατολική γραμμή του μετώπου, όπου οι Ουκρανοί προσπαθούν να σταματήσουν την προέλαση του ρωσικού στρατού», αναφέρει το δημοσίευμα.

Επιπλέον, ένας διοικητής της AFU, ο οποίος θέλησε να μην αποκαλύψει το όνομά του, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι πολλοί νεοσύλλεκτοι της AFU εγκαταλείπουν τις θέσεις τους μετά την πρώτη μάχη, εάν επιβιώσουν, είτε αρνούνται να πάνε στη μάχη είτε προσπαθούν να βρουν τρόπο να εγκαταλείψουν τον στρατό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail