Ο ρωσικός στρατός εμποδίζει την επιδρομή ουκρανικών drones στη Μόσχα

Sputnik
Freepen.gr - Η ρωσική αεράμυνα απέτρεψε μια επίθεση ουκρανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στη Μόσχα κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να υπάρξουν θύματα ή ζημιές στο έδαφος, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Σεργκέι Σομπιάνιν.

Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι το πρώτο από τα UAV καταρρίφθηκε κοντά στο Ποντόλσκ, 40 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας, γύρω στη 1:20 τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ μια ώρα αργότερα, ένα άλλο μη επανδρωμένο αεροσκάφος καταστράφηκε καθ' οδόν προς την πρωτεύουσα.

Σε μια σειρά επακόλουθων αναρτήσεων σε διάστημα έξι ωρών, ο Sobyanin ανέφερε πως περισσότερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν πάνω από τις περιοχές Stupino, Odintsovo, Leninsky και Ramensky.

Ένα άλλο μη επανδρωμένο αεροσκάφος φέρεται να επιχείρησε να στοχεύσει ένα διυλιστήριο πετρελαίου στην Kapotnya, μια περιοχή στη νοτιοανατολική Μόσχα γνωστή για τη βιομηχανία πετρελαίου, αλλά καταρρίφθηκε χωρίς ζημιές ή τραυματισμούς στο έδαφος, πρόσθεσε ο Sobyanin.

Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής της περιφέρειας Κασίρα της περιφέρειας της Μόσχας, Μιχαήλ Σουβάλοφ, δήλωσε ότι ο τοπικός σταθμός ηλεκτροπαραγωγής Κασίρσκαγια έγινε στόχος τριών μη επανδρωμένων αεροσκαφών κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά η επίθεση δεν προκάλεσε θύματα ή ζημιές.

«Η ηλεκτρική ενέργεια παρέχεται στους πελάτες χωρίς διακοπή. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται επί τόπου», έγραψε ο Shuvalov στο Telegram.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail