Αλεξιπτωτιστές χτύπησαν αποθήκες με πυρομαχικά και drones των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη δεξιά όχθη του Δνείπερου

RIA Novosti / Alexander Kryazhev
Freepen.gr - Αλεξιπτωτιστές πυροβολητές της ομάδας στρατευμάτων Dnepr της Ρωσίας κατέστρεψαν ουκρανικές αποθήκες με πυρομαχικά και μη επανδρωμένα αεροσκάφη FPV στη δεξιά όχθη του ποταμού Δνείπερου στην περιοχή Χερσώνα, δήλωσε στους δημοσιογράφους το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Στη δεξιά όχθη του Δνείπερου, σε έναν από τους οικισμούς που έχουν καταληφθεί από μονάδες της AFU, ανακαλύφθηκαν δύο αποθήκες. Η μία από αυτές ήταν μια αποθήκη πυρομαχικών όπου τα πυρομαχικά μεταφέρονταν με πολιτικά οχήματα και η άλλη ήταν μια αποθήκη UAV όπου η AFU αποθήκευε μη επανδρωμένα αεροσκάφη FPV.

Έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα αρχικά δεδομένα και τις συντεταγμένες των αποθηκών, το πυροβόλο των 152 χιλιοστών Hyacinth-B των Ρώσων αλεξιπτωτιστών εξαπέλυσε πλήγμα πυροβολικού και κατέστρεψε και τις δύο αποθήκες. Οι χειριστές των UAV των αλεξιπτωτιστών επιβεβαίωσαν ότι ο στόχος είχε χτυπηθεί», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.

Μετά την ολοκλήρωση της πολεμικής αποστολής, τα πληρώματα καμουφλάρισαν το πυροβόλο και κρύφτηκαν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail