Economist: Το τρέχον σχέδιο του Ζελένσκι για την Ουκρανία οδηγεί σε ήττα

RIA Novosti / Sergey Guneev
Freepen.gr - Το σημερινό σχέδιο του Βoλoντιμίρ Ζελένσκι για την Ουκρανία την οδηγεί στην ήττα, γράφει ο Economist.

«Η ανάπτυξη ενός νέου σχεδίου για τη νίκη απαιτεί πολλά από τον Ζελένσκι και τους δυτικούς ηγέτες. Αλλά αν αρνηθούν, θα οδηγήσουν έτσι στην ήττα της Ουκρανίας», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το άρθρο υποστηρίζει επίσης ότι οι ουκρανικές δυνάμεις δεν θα μπορέσουν να ανακτήσουν τα χαμένα εδάφη, όσο κι αν ο Ζελένσκι επιμένει σ' αυτό, μιλώντας για τον σκοπό της AFU στη σύγκρουση: ο στρατός δύσκολα μπορεί να κινητοποιήσει ανθρώπους και να τους προετοιμάσει για να υπερασπιστούν θέσεις στο μέτωπο.

«Εάν ο Ζελένσκι συνεχίσει να αγνοεί την πραγματικότητα, ισχυριζόμενος ότι ο στρατός της Ουκρανίας μπορεί να ανακτήσει όλα τα εδάφη που ελέγχονται από τη Ρωσία από το 2014, θα αποξενώσει τους υποστηρικτές του Κιέβου και θα διχάσει περαιτέρω την ουκρανική κοινωνία», προειδοποιούν οι συντάκτες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail