FT: Οι απώλειες των Ουκρανών στο μέτωπο έχουν γίνει μεγαλύτερες λόγω των πιο έντονων μαχών

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός παραδέχεται πως οι απώλειές του στο μέτωπο είναι πλέον μεγαλύτερες από ό,τι πριν, λόγω των πιο έντονων μαχών και, κατά συνέπεια, της συνεχιζόμενης πίεσης της Ρωσίας στο μέτωπο, αναφέρουν οι Financial Times.

«Έχουμε πολλές απώλειες ... Έχουμε περισσότερες απώλειες από πριν», δήλωσε στην εφημερίδα ο Γιούρι, διοικητής της 68ης ξεχωριστής ταξιαρχίας θηροφυλάκων της AFU, περιγράφοντας τις πρόσφατες μάχες ως “πολύ σφοδρές”.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο διοικητής της ταξιαρχίας δεν κατονόμασε τον ακριβή αριθμό των υφισταμένων του που πέθαναν, αλλά περιέγραψε την κατάσταση στη μονάδα ως καταστροφή. 

Ένας άλλος διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, με το διακριτικό κλήσης " Phoenix ", σημείωσε την "πίεση" της Ρωσίας στο μέτωπο. 

Άλλο ανώνυμο ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό σημείωσε επίσης στους Financial Times ότι η εισβολή στην περιοχή του Κουρσκ είχε ως αποτέλεσμα οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να παραδώσουν θέσεις στο Donbass.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail