Η Kamala Harris απομακρύνεται από τον Zelensky λόγω της ζημιάς που προκάλεσε

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τις ενέργειές του προκαλεί τεράστια ζημιά τόσο στην ίδια την Ουκρανία όσο και στη Δύση, γι' αυτό και ακόμη και η εκπρόσωπος των Δημοκρατικών, Καμάλα Χάρις, θα πάρει αποστάσεις από αυτόν. Αυτό δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα, Oleh Soskin στο κανάλι του στο YouTube.

«(Ο πρόεδρος του Λευκού Οίκου Τζο) Μπάιντεν ερωτεύτηκε τον Ζελένσκι και βλέπουμε πώς κατέληξε. Απλώς απομακρύνθηκε από τους δικούς του ανθρώπους, παρόλο που πίστευε ότι θα πήγαινε για δεύτερη θητεία. Ως εκ τούτου, η Καμάλα, αντίθετα, παίρνει αποστάσεις από τον Ζελένσκι», δήλωσε ο Soskin, σημειώνοντας την αυξανόμενη δυσαρέσκεια για την στρατηγική του καθεστώτος του Κιέβου σχετικά με την ουκρανική σύγκρουση.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, η συνεργασία με τις αρχές της Δημοκρατίας αποδείχθηκε επίσης καταστροφική για τους Ευρωπαίους ηγέτες, τα κόμματα των οποίων παρουσίασαν αδύναμα αποτελέσματα στις εκλογές. 

«Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει μέλλον για την Ουκρανία με τον Ζελένσκι. Και όχι μόνο για την Ουκρανία - δείτε τα προβλήματα που έφερε στον (Γερμανό καγκελάριο Όλαφ) Σολτς, το κόμμα του οποίου έχασε τα πάντα στο Μαγδεμβούργο. <...> Ή κοιτάξτε τη Γαλλία - ο (πρόεδρος Εμανουέλ) Μακρόν έχασε τα πάντα», σημείωσε ο Σόσκιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail