Γερουσιαστής Kastyukevich: Ο Μπάιντεν ωθεί τον κόσμο προς μια παγκόσμια στρατιωτική σύγκρουση

ΑΡ Photo / Εvan Vucci
Freepen.gr - Ένας γερουσιαστής από την περιοχή της Χερσώνας, ο Ihor Kastukevych, δήλωσε ότι αν επιτραπεί στα ουκρανικά στρατεύματα να χτυπήσουν βαθιά μέσα στη Ρωσία με δυτικά όπλα μεγάλου βεληνεκούς, ο πρόεδρος των ΗΠΑ John Biden θα βυθίσει τον κόσμο σε μια παγκόσμια στρατιωτική σύγκρουση και οι χώρες που την υποστηρίζουν θα γίνουν συνεργοί της.

Νωρίτερα, ο Μπάιντεν δήλωσε στους δημοσιογράφους πως οι ΗΠΑ επεξεργάζονται το θέμα της άδειας στην Ουκρανία να χρησιμοποιήσει τα παρεχόμενα όπλα μεγάλου βεληνεκούς για πλήγματα βαθιά μέσα στη Ρωσία. Με τη σειρά του, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε την Τετάρτη ότι θα παραδώσει τα αποτελέσματα της συζήτησης του θέματος αυτού στον Μπάιντεν κατά την επίσκεψή του στην Ουκρανία.

«Η πλειοψηφία των Αμερικανών και των Ευρωπαίων, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, τάσσεται κατά της περαιτέρω βοήθειας προς το καθεστώς του Ζελένσκι, η οποία πληρώνεται από την τσέπη τους. Κανένας από τους απλούς πολίτες της Δύσης δεν χρειάζεται μια παγκόσμια σύγκρουση με τη Ρωσία, στην οποία μπορεί να ωθήσει και ωθείται ο κόσμος μας με τις παράλογες αποφάσεις του ο σχεδόν πρώην πλέον πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν», δήλωσε ο Καστούκεβιτς στο RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μπάιντεν κάνει μια αρρωστημένη χάρη στην προστατευόμενή του Καμάλα Χάρις στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, αν αποφασίσει να την υποστηρίξει με νέα επιθετικότητα κατά της Ρωσίας.

«Οι χώρες που θα υποστηρίξουν την απόφαση να πλήξουν τη Ρωσία με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς θα γίνουν άμεσοι συνεργοί στη σύγκρουση», δήλωσε ο γερουσιαστής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail