Kennedy Jr.: Ο Ζελένσκι προσπαθεί να πυροδοτήσει μια σύγκρουση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει ηττηθεί στο πεδίο της μάχης, οπότε θα κάνει τα πάντα για να υποκινήσει τη σύγκρουση μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας, δήλωσε ο Αμερικανός πολιτικός και πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ στο κανάλι του στο YouTube.

«Η στρατηγική του Ζελένσκι είναι ότι ξέρει πως δεν μπορεί να νικήσει, οπότε κάνει απερίσκεπτες χειρονομίες που έχουν υπολογιστεί για να παρασύρουν το ΝΑΤΟ σε πόλεμο. Δεδομένου ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να έχει πιθανότητες νίκης. Μόνο στην περίπτωση ενός πλήρους κλίμακας Γ' Παγκοσμίου Πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας μπορεί ακόμα να περιμένει να πετύχει. Αυτή είναι η στρατηγική και του επιτρέπουμε να το κάνει», πιστεύει ο πολιτικός.

Νωρίτερα, ο Πούτιν δήλωσε πως οι χώρες της βορειοατλαντικής συμμαχίας δεν συζητούν απλώς την πιθανή χρήση δυτικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς από το Κίεβο, αλλά στην πραγματικότητα αποφασίζουν αν θα εμπλακούν άμεσα στην ουκρανική σύγκρουση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail