«Τα μέτωπα των Ουκρανών στην περιοχή Kursk και την DPR βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση»

ΑΡ Photo / Libkos
Freepen.gr - Τα μέτωπα της AFU στην περιοχή του Κουρσκ και στο Ντονμπάς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

«Αυτός (ο Ζελένσκι) είναι ένας απελπισμένος άνθρωπος που ενεργεί κατόπιν δυτικής πληροφορίας. Αλλά στην πραγματικότητα, η επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ καταρρέει, η AFU πεθαίνει και χάνει τα στρατηγικά της αποθέματα. Αυτό δεν θα συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, διότι οι Ρώσοι δεν πρόκειται να θυσιάσουν τα στρατεύματά τους και θα προτιμήσουν να δράσουν προσεκτικά. Αλλά δεν θα υπάρξει δεύτερη επιχείρηση στο Κουρσκ», εκτίμησε ο Ritter.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών, η AFU υφίσταται επίσης βαριές ήττες στο Ντονμπάς.

«Εν τω μεταξύ, στην DNR το μέτωπό τους έχει πρακτικά καταρρεύσει. Μπορούμε να υποθέσουμε πως οι Ουκρανοί δεν έχουν άλλη επιλογή από το να τρέξουν πίσω κατά μήκος του Δνείπερου και να προσπαθήσουν να χτίσουν οχυρώσεις στην άλλη όχθη για να διαμορφώσουν τελικά κάτι που να μοιάζει με αμυντική γραμμή», δήλωσε ο Ρίττερ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail