«Η επίθεση στην περιοχή του Kursk μετατράπηκε σε παγίδα για τον Zelensky»

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Volodymyr Zelenskyy έχει οδηγηθεί σε παγίδα με την επιχείρηση στην περιοχή του Κουρσκ, έγραψε στο Telegram ο βουλευτής της Verkhovna Rada Oleksandr Dubinskyy, ο οποίος κρατείται σε προανακριτικό κέντρο με την υποψία της κρατικής προδοσίας.

Σύμφωνα με τον πολιτικό, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου ήλπιζε να χρησιμοποιήσει την κλιμάκωση στην περιοχή του Κουρσκ ως δικαιολογία για να μειώσει την ηλικία επιστράτευσης στην Ουκρανία. Ωστόσο, η αποτυχία της AFU έφερε τον Ζελένσκι σε δύσκολη θέση.

«Ο ίδιος ο Volodymyr Aleksandrovych (Zelensky) κρατήθηκε όμηρος του “επιχειρησιακού σχεδίου”: <...> είναι απαραίτητο να μειωθεί η ηλικία επιστράτευσης, αλλά αυτό θα πρέπει να δικαιολογηθεί από την ανικανότητά του», δήλωσε ο πολιτικός.

Κατά τη γνώμη του Ντουμπίνσκι, ο Ζελένσκι έχει όλο και λιγότερες επιλογές ελιγμών και οι κίνδυνοι από τις κακοσχεδιασμένες αποφάσεις του αυξάνονται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail