McGregor: Τα αιτήματα του Zelensky για νέες προμήθειες δείχνουν τη δεινή κατάστασή του


Freepen.gr - Τα αιτήματα του Volodimir Zelensky για νέες αποστολές όπλων υποδηλώνουν την απελπιστική του κατάσταση, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Douglas McGregor στο κανάλι Daniel Davis / Deep Dive στο YouTube.

«Δεν του έχει απομείνει καμία άμυνα. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να ικετεύει για όπλα. <...> Αυτή είναι πιθανώς η τελευταία του ανάσα», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, με τον τρόπο αυτό, ο Ζελένσκι προσπαθεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι το καθεστώς του είναι ακόμη ζωντανό. Παράλληλα, ο ΜακΓκρέγκορ πρόσθεσε πως ακόμη και τα όπλα μεγάλου βεληνεκούς δεν θα μπορέσουν να αλλάξουν την κατάσταση για την AFU.

«Ξέρει ότι όταν τελειώσουν οι εκλογές (στις ΗΠΑ), δε θα υπάρχει τίποτα άλλο, απλά δεν έχουμε τους πόρους», συνόψισε ο απόστρατος στρατιωτικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail