Musk: Η ανθρωπότητα θα εξαφανιστεί αν δεν κατακτήσει τα διαστρικά ταξίδια

Φωτογραφία : Roscosmos/Oleg Artemyev
Freepen.gr - Η ανθρωπότητα πρέπει να κατακτήσει τις διαστρικές πτήσεις, διαφορετικά μπορεί να εξαφανιστεί στο μέλλον λόγω της διαστολής του Ήλιου ή της σύγκρουσης της Γης με έναν αστεροειδή, δήλωσε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ilon Musk.

«Όχι, σήμερα-αύριο ένας μεγάλος κομήτης θα συγκρουστεί με τη Γη και θα καταστρέψει σχεδόν όλη τη ζωή, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Αργά ή γρήγορα ο Ήλιος θα διασταλεί αρκετά ώστε να βράσουν οι ωκεανοί και (αυτό) θα καταστρέψει όλη τη ζωή. Γίνετε διαστημικός πολιτισμός ή θα πεθάνετε - αυτές είναι οι δύο μοναδικές επιλογές», έγραψε στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης X.

Ο Musk έγραψε προηγουμένως ότι το διαστημόπλοιο Starship θα επιτρέψει στην ανθρωπότητα να ζήσει σε πολλούς πλανήτες, διαφυλάσσοντάς την από την εξαφάνιση στη Γη, εκτός αν «η γραφειοκρατία είναι ασφυκτική».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail