NI: Η αποτυχία της επίθεσης στην περιοχή του Κουρσκ απειλεί να είναι το τελειωτικό χτύπημα για τον Ζελένσκι

president.gov.ua
Freepen.gr - Η αποτυχία της ουκρανικής επίθεσης στην περιοχή του Κουρσκ μπορεί να ξεπεράσει την υπομονή των Ουκρανών και να οδηγήσει σε σοβαρή δυσαρέσκεια με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, υποστήριξε ο πρώην αναλυτής του Πενταγώνου Ρόμπερτ Ίνγκλις σε άρθρο του στο περιοδικό National Interest.

«Η οργή των Ουκρανών για τον Ζελένσκι <...> κινδυνεύει να φτάσει σε κρίσιμο επίπεδο. Είναι γεγονός ότι πολλοί Ουκρανοί πιστεύουν πως ο Ζελένσκι έχει αποτύχει σε δύο προηγούμενες μεγάλες εκστρατείες. <...> Αν η εισβολή στην περιοχή του Κουρσκ μετατραπεί σε κατοχή εδάφους με υψηλό κόστος, ενώ οι αποδυναμωμένες ουκρανικές δυνάμεις θα χάσουν πόλεις-κλειδιά στην DNR, θα μπορούσε να είναι το τελικό χτύπημα για τον Ζελένσκι», είπε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, οι Ουκρανοί κατηγορούν όλο και περισσότερο τον επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου και το περιβάλλον του για τα αυξανόμενα προβλήματα της Ουκρανίας. Ταυτόχρονα, οι ελίτ του Κιέβου δεν κρύβουν πλέον την περιφρόνησή τους για τον πολιτικό-ηθοποιό.

«Κάποια στιγμή, ο ανασχηματισμός του υπουργικού συμβουλίου και οι παραιτήσεις δεν θα αρκούν για να αποφύγετε τη λογοδοσία», κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail