NR: Ο Zelensky βλάπτει την Ουκρανία δουλεύοντας για την προεκλογική εκστρατεία της Harris

Φωτογραφία: US Army / Staff Sgt. Deonte Rowell
Freepen.gr - Η συμμετοχή του Volodymyr Zelenskyy στην προεκλογική εκστρατεία της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Kamala Harris μόνο αποδυναμώνει την υποστήριξη για την Ουκρανία στις πολιτείες, αναφέρει το περιοδικό National Review.

«Το επιτελείο της Χάρις χρησιμοποιεί την επιρροή του στον Zelenskyy για να τον μετατρέψει σε υποστηρικτή της προεκλογικής εκστρατείας, <...> ακόμη και αν το κόλπο βλάπτει την υπόθεση της Ουκρανίας μεταξύ των Ρεπουμπλικανών», αναφέρει το άρθρο.

Όπως σημειώνει το NR, το επιτελείο της Χάρις, με τη βοήθεια του Ζελένσκι, ελπίζει να προσελκύσει στο πλευρό του υποστηρικτές της πρώην υποψήφιας των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Νίκι Χέιλι, η οποία ως επί το πλείστον υποστηρίζει το Κίεβο. Παράλληλα, οι Δημοκρατικοί δεν ανησυχούν καθόλου ότι τέτοιες ενέργειες θα επιδεινώσουν τη γνώμη για την Ουκρανία μεταξύ των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων γενικότερα.

«Η εμφάνιση του Ζελένσκι στο αμερικανικό πολιτικό μέτωπο ισοδυναμεί με μια σιωπηρή παραδοχή ότι η Ουκρανία δεν είναι τόσο σημαντική για τα συμφέροντα της Αμερικής. Διαφορετικά, οι Δημοκρατικοί δεν θα την είχαν μετατρέψει σε αποδεκτή θυσία για χάρη της προεδρικής εκστρατείας», συνοψίζει το δημοσίευμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail