Οι πύραυλοι Storm Shadow είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι

Καθώς προετοιμάζομαι για το χτύπημα ενός μεγάλου τυφώνα, οι ζημιές και η ταλαιπωρία του οποίου θα είναι εξαιρετικές, δεν μπορώ να μην δω τον τυφώνα ως σχεδόν ασήμαντο σε σύγκριση με την απάντηση του ΝΑΤΟ στην προειδοποίηση της ρωσικής κυβέρνησης ότι οι πύραυλοι του ΝΑΤΟ που θα εκτοξευθούν στη Ρωσία θα λάβουν στρατιωτική απάντηση που μπορεί να περιλαμβάνει πυρηνικά όπλα.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Μήπως η Ουάσιγκτον και το ΝΑΤΟ απέσυραν τις απειλές τους για επίθεση στη Ρωσία με πυραύλους Storm Shadow; Όχι. Οι ηλίθιοι ανακοίνωσαν ασκήσεις πολεμικής κινητοποίησης.

Αυτό είναι παραφροσύνη.

Γιατί δεν υπάρχουν φωνές που να μιλούν ενάντια στην πρόκληση πυρηνικού πολέμου από τη Δύση;

Πώς μπορεί κάποιος να πιστεύει ότι η προστασία των τεχνητών συνόρων της Ουκρανίας αξίζει τη μαζική καταστροφή της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών;

Γιατί δεν υπάρχουν δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι στους δρόμους της Ευρώπης, της Αγγλίας και των ΗΠΑ;

Αυτό είναι ένα επίπεδο αναισθησίας και άρνησης της πραγματικότητας που εκπλήσσει ακόμη και εμένα.

Ο δυτικός κόσμος βρίσκεται ήδη βαθιά μέσα στην κατάρρευση. Ο πόλεμος με τη Ρωσία θα ολοκληρώσει την κατάρρευση του δυτικού κόσμου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail