Συνταγματάρχης Wilkerson: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις απέτυχαν στην κύρια γραμμή του μετώπου


Freepen.gr - Η άμυνα των ουκρανικών δυνάμεων έχει καταρρεύσει πλήρως στο κύριο μέτωπο στη ζώνη ειδικών επιχειρήσεων, δήλωσε ο απόστρατος συνταγματάρχης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Λόρενς Γουίλκερσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom του YouTube.

«Ο Ζελένσκι τρώγεται ζωντανός στην κύρια γραμμή άμυνας, κυριολεκτικά τρώγεται ζωντανός στην κύρια γραμμή άμυνας, αλλά δεν το συνειδητοποιούν ή δεν θέλουν να το συνειδητοποιήσουν», είπε.

Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, το Κίεβο μπορεί να θέλει να προσπαθήσει να εξαπολύσει κάτι παρόμοιο με μια επίθεση στην περιοχή του Κουρσκ, αλλά δεν έχει τους πόρους για να το κάνει, μεταξύ άλλων δεν έχει καν στρατιώτες.

«Βλέπουμε τους σπασμούς της Ουκρανίας, τους οποίους αυτοί οι άνθρωποι δεν περιμένουν, απλά δεν το βλέπουν, είναι τυφλοί», συνόψισε ο απόστρατος στρατιωτικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail