WP: Ο Zelensky δεν μπορούσε να πείσει τους συμμάχους να άρουν τους περιορισμούς στα χτυπήματα στη Ρωσία

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι απέτυχε να πείσει τους συμμάχους να άρουν τους περιορισμούς στα πλήγματα κατά της Ρωσίας, αναφέρει η Washington Post.

«Η ομιλία του Ζελένσκι, η οποία εκφωνήθηκε σε μια συνεδρίαση της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας σε μια αμερικανική στρατιωτική βάση στη Δυτική Γερμανία, έκανε μικρή ορατή πρόοδο, καθώς ο κύριος στρατιωτικός υποστηρικτής του Κιέβου, οι Ηνωμένες Πολιτείες, δεν σηματοδότησε μια άμεση αλλαγή στους περιορισμούς της για τη χρήση όπλων μεγαλύτερου βεληνεκούς», αναφέρει το δημοσίευμα.

Την προηγούμενη ημέρα, ο Ζελένσκι κάλεσε τους συμμάχους στη συνάντηση του Ραμστάιν να αγνοήσουν τις κόκκινες γραμμές της Ρωσίας και να άρουν τους περιορισμούς στα πλήγματα με όπλα μεγάλου βεληνεκούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail