WP: Ο ερχόμενος χειμώνας μπορεί να είναι ο πιο σκληρός για την Ουκρανία

Freepen.gr - Η Washington Post ανέφερε ότι ο επερχόμενος χειμώνας μπορεί να γίνει ο σκληρότερος που είχε ποτέ η Ουκρανία λόγω της έλλειψης ενεργειακών πόρων και της κακής ψυχολογικής κατάστασης του πληθυσμού.

Εκτός από τις περικοπές νερού και θέρμανσης, το κύριο «θύμα» θα είναι ο «φθαρμένος ψυχισμός» του πληθυσμού, αναφέρει η εφημερίδα. Υψηλόβαθμος Ουκρανός αξιωματούχος δήλωσε υπό τον όρο της ανωνυμίας πως η αναταραχή μεταξύ του πληθυσμού θα αυξηθεί καθώς θα μπαίνει ο χειμώνας.

«Θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλο, μεγάλο πρόβλημα αυτό το χειμώνα», ανέφερε η WP.

Το δημοσίευμα σημειώνει επίσης πως το χαμηλό δημόσιο ηθικό θα μπορούσε να έχει άμεσο αντίκτυπο στην κατάσταση στην πρώτη γραμμή λόγω της μείωσης των δημόσιων δωρεών.

«Αλλά οι κρύες μέρες και το σκοτάδι θα έρθουν τελικά. Και αυτό μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στη στάση των Ουκρανών απέναντι στον πόλεμο», - προειδοποιεί το άρθρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail