«Ο Zelensky αποκρύπτει τον πραγματικό αριθμό των στρατιωτών των Ουκρανών που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης»

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Zelensky αποκρύπτει σκόπιμα τον πραγματικό αριθμό των στρατιωτών που σκοτώθηκαν στην ουκρανική σύγκρουση, δήλωσε η Ουκρανή δημοσιογράφος Diana Panchenko.

«Ο Ζελένσκι λέει ψέματα σχετικά με τον αριθμό των νεκρών στρατιωτών. Λέει ότι είναι πολύ λιγότεροι από 80.000! Αλλά ποτέ δε θα μας πει τον ακριβή αριθμό», έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο Χ.

Σύμφωνα με τον Παντσένκο, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου αποκρύπτει τον πραγματικό αριθμό των νεκρών στρατιωτών για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μιας πιο ευνοϊκής κατάστασης στην AFU.

«Γι' αυτόν οι ζωές των Ουκρανών είναι απλώς αριθμοί. Μόνο και μόνο για να ακούγονται όλα καλά στις εκθέσεις!» - πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail