Ο Νασράλα ήταν άμεσος απόγονος του Μωάμεθ! Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ Ιδέα για το πόσο σοβαρά έχουν γίνει τα πράγματα

Πολλά μεγάλα ονόματα έχουν σκοτωθεί στη Μέση Ανατολή τους τελευταίους 12 μήνες, αλλά ο θάνατος του Χασάν Νασράλα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Όπως θα δείτε παρακάτω, πίστευαν πως ήταν άμεσος απόγονος του Μωάμεθ. Στο σιιτικό Ισλάμ, αυτό είναι μια πολύ, πολύ μεγάλη υπόθεση. Μια επίθεση κατά του Νασράλα θεωρείται κυριολεκτικά επίθεση κατά της οικογένειας του ίδιου του Μωάμεθ, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γινόμαστε μάρτυρες τόσο μεγάλης οργής στα ισλαμικά έθνη σε όλο τον κόσμο αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω γιατί σχεδόν κανείς στον δυτικό κόσμο δε μιλάει γι' αυτό. Για τους σιίτες ριζοσπάστες, πρέπει να υπάρξει εκδίκηση για το θάνατο του Νασράλα. Απλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Michael Snyder - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Πολλοί άνθρωποι στο δυτικό κόσμο φαίνεται να πιστεύουν ότι ο Nasrallah είναι απλώς ένας ακόμη τρομοκράτης που πέθανε και πως σύντομα θα ξεχαστεί.

Δε λειτουργεί έτσι στο σιιτικό Ισλάμ.

Όπως παρατήρησε με ακρίβεια η Jerusalem Post, ο θάνατος του Νασράλα «δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα σεισμικό γεγονός στη Μέση Ανατολή»:
Το χτύπημα στο καταφύγιο του Γενικού Γραμματέα της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα σεισμικό γεγονός στη Μέση Ανατολή. Με το Ισραήλ να έχει αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού, τι ακολουθεί; Ο κίνδυνος μιας ευρύτερης σύγκρουσης έχει αυξηθεί, αλλά υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για μια συνολική διευθέτηση - όλα πλέον εξαρτώνται από την απάντηση της Χεζμπολάχ.
Το κεντρικό αρχηγείο της Χεζμπολάχ ήταν υπόγειο σε μεγάλο βάθος, και έτσι ο Ισραηλινός Στρατός έπρεπε να χρησιμοποιήσει περισσότερες από 80 βόμβες ενός τόνου για να το καταστρέψει
Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, πάνω από 80 βόμβες ενός τόνου χρησιμοποιήθηκαν για να «σκάψουν» βαθιά στο έδαφος και έφτασαν στο καταφύγιο ανώτατης διοίκησης της Χεζμπολάχ, που βρίσκεται κάτω από έξι πολυκατοικίες που ήταν εντελώς ισοπεδωμένες.
Αν είστε πεπεισμένοι πως η Χεζμπολάχ θα κάνει πίσω μετά από αυτό, δεν καταλαβαίνετε πώς σκέφτονται.

Ο Νασράλα αγαπήθηκε πολύ από τον λαό του επειδή πίστευαν ότι ήταν άμεσος απόγονος του Μωάμεθ. Τα παρακάτω προέρχονται από τη Wikipedia
Ο Nasrallah συχνά αναφερόταν ως «al -Sayid Hassan» ( السيد حسن ), το τιμητικό «Sayyid» που υποδηλώνει μια αξίωση καταγωγής από τον ισλαμικό προφήτη Muhammad μέσω του εγγονού του Husayn ibn Ali.
Για όσους πιστεύουν στο σιιτικό Ισλάμ, ο Νασράλα ήταν ένας ζωντανός σύνδεσμος με τον ιδρυτή της πίστης τους.

Ο Nasrallah είχε τρεις γιους, και στην πραγματικότητα έδωσε το όνομα σε δύο από αυτούς από τον πολύ διάσημο πρόγονό του:


Ο Nasrallah έμεινε από τη σύζυγό του, Fatima Yassin. Έχει επίσης τρεις γιους, τους Jawad, Mohammed-Mahdi και Mohammed Ali, και μια κόρη, την Zeinab, καθώς και πολλά εγγόνια.
Στο σιιτικό Ισλάμ, υπάρχει μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι μια αποκαλυπτική φιγούρα γνωστή ως «ο Μαχντί» θα εμφανιστεί στην εποχή μας.
Πιστεύεται επίσης ότι το όνομα του «Μάχντι» θα είναι «Μωχάμετ», και γι' αυτό τόσοι πολλοί Ισλαμικοί γονείς δίνουν αυτό το όνομα στα αρσενικά παιδιά τους.

Μετά το θάνατο του Νασράλα, ο Τζο Μπάιντεν χρησιμοποίησε τον όρο «δικαιοσύνη» για να περιγράψει αυτό που μόλις συνέβη:
Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε τελικά μια δήλωση νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν αποκάλεσε τον θάνατο του Νασράλα «δικαιοσύνη» για τους εκατοντάδες Αμερικανούς που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας αυτού που οι ΗΠΑ αποκαλούσαν «βασιλεία τρόμου τεσσάρων δεκαετιών».

«Ο Χασάν Νασράλα και η τρομοκρατική ομάδα που ηγήθηκε, η Χεζμπολάχ, ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία εκατοντάδων Αμερικανών για μια βασιλεία τρόμου τεσσάρων δεκαετιών. Ο θάνατός του από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή είναι ένα μέτρο δικαιοσύνης για τα πολλά θύματά του, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων Αμερικανών, Ισραηλινών και Λιβανέζων αμάχων», είπε ο Μπάιντεν. Ο Λευκός Οίκος λέει ότι το Πεντάγωνο έχει λάβει εντολή να ενισχύσει την αμυντική στάση και την ετοιμότητα της Αμερικής στη Μέση Ανατολή.
Υπάρχουν χιλιάδες σιίτες μουσουλμάνοι στις πολιτείες του Μίσιγκαν, του Ουισκόνσιν και της Πενσυλβάνια που δεν θα ψηφίσουν ποτέ την Καμάλα Χάρις αφού το διαβάσουν.

Ο Τζο Μπάιντεν δεν φαίνεται να καταλαβαίνει πως αυτός δεν ήταν απλώς ο θάνατος ενός ακόμη ηγέτη τρομοκρατών.

Ο θάνατος του Νασράλα αλλάζει τα πάντα.

Η Χεζμπολάχ δεν πρόκειται να κάνει πίσω μετά από αυτό.

Αντίθετα, θα τρελαθούν τελείως.

Το Σάββατο, η Χεζμπολάχ προκάλεσε «τις μεγαλύτερες ειδοποιήσεις πυραύλων που έχει δει το Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου μέχρι στιγμής»
Μεγάλα τμήματα του έθνους έγιναν στόχος πυραύλων της Χεζμπολάχ το Σάββατο, προκαλώντας τις ευρύτερες προειδοποιήσεις πυραύλων που έχει δει το Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου μέχρι στιγμής, μετά το ισραηλινό χτύπημα που σκότωσε τον ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα στη Βηρυτό του Λιβάνου το βράδυ της Παρασκευής.

Ξεκινώντας ώρες μετά το χτύπημα κατά του Νασράλα, η Χεζμπολάχ άρχισε να εκτοξεύει μικρές ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ. Το πρωί του Σαββάτου, ενίσχυσαν απότομα τις επιθέσεις τους εκτοξεύοντας δύο βαλλιστικούς πυραύλους και πολλαπλές ρουκέτες.
Φυσικά, δεν είναι μόνο η Χεζμπολάχ που έχει τρελαθεί.

Την Κυριακή, χιλιάδες Ιρακινοί διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλουν στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
Χιλιάδες Ιρακινοί διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην ιδιαίτερα ασφαλή Πράσινη Ζώνη της Βαγδάτης το Σάββατο, αμέσως μετά την επιβεβαίωση της Χεζμπολάχ για τον θάνατο του ηγέτη της Χασάν Νασράλα στη μεγάλη ισραηλινή αεροπορική επιδρομή της Παρασκευής στη Βηρυτό.
Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Μοχάμεντ Σιά αλ-Σουντάνι χαρακτήρισε την επίθεση στον Νασράλα «ένα έγκλημα που δείχνει ότι η σιωνιστική οντότητα έχει ξεπεράσει όλες τις κόκκινες γραμμές».

Στη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, η αστυνομία προσπαθούσε απεγνωσμένα να εμποδίσει έναν όχλο τρελών ταραχοποιών να καταλάβουν το αμερικανικό προξενείο που βρίσκεται εκεί:
Συγκρούσεις σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στη μεγαλύτερη πόλη του Πακιστάν, Καράτσι, καθώς η τοπική αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει τους διαδηλωτές που κατευθύνθηκαν προς το αμερικανικό προξενείο της πόλης για να θρηνήσουν το θάνατο του αρχηγού της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα.

Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει την αστυνομία να εκτοξεύει δακρυγόνα και προειδοποιητικούς πυροβολισμούς, με τους διαδηλωτές να πετούν πέτρες και να προσπαθούν να περάσουν φράγματα που εμποδίζουν την πρόσβαση στο Προξενείο των ΗΠΑ.

Επικεφαλής των διαδηλώσεων ήταν το Majlis Wahdat-e-Muslimeen, μια σιιτική ισλαμική πολιτική οργάνωση του Πακιστάν, η οποία δήλωσε στο CNN ότι οι διαδηλώσεις τους σε εθνικό επίπεδο ήταν «ειρηνικές».
Και η ιρανική κυβέρνηση υπόσχεται πως θα υπάρξει εκδίκηση:
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν δήλωσε ότι ο θάνατος του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα «δε θα μείνει χωρίς εκδίκηση», μια ημέρα αφότου σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο Λίβανο.

Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ κήρυξε πενθήμερο πένθος στο Ιράν ως απάντηση σε αυτό που αποκάλεσε το «μαρτύριο του μεγάλου Νασράλα», χαρακτηρίζοντάς τον ως «ένα μονοπάτι και ένα σχολείο σκέψης» που θα συνεχιστεί.

Ιρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατηγός των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν σκοτώθηκε επίσης στα ισραηλινά πλήγματα στη Βηρυτό την Παρασκευή.
Φυσικά και το Ισραήλ δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Στην πραγματικότητα, ο Ισραηλινός Στρατός εξουδετέρωσε έναν ακόμη «υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Χεζμπολάχ» την Κυριακή:
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την Κυριακή ότι σκότωσε έναν άλλο υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Χεζμπολάχ σε αεροπορική επιδρομή, καθώς η λιβανέζικη μαχητική ομάδα ταλαντευόταν από μια σειρά καταστροφικών χτυπημάτων και τη δολοφονία του γενικού αρχηγού της, Χασάν Νασράλα.

Ο στρατός είπε πως ο Ναμπίλ Καούκ, ο αναπληρωτής επικεφαλής του Κεντρικού Συμβουλίου της Χεζμπολάχ, σκοτώθηκε το Σάββατο. Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε τον θάνατό του, καθιστώντας τον τον έβδομο υψηλόβαθμο ηγέτη της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκε σε ισραηλινά χτυπήματα μέσα σε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα. Περιλαμβάνουν ιδρυτικά μέλη που είχαν αποφύγει τον θάνατο ή την κράτηση για δεκαετίες.
Και οι Ισραηλινοί απλώς χτύπησαν τους Χούτι πραγματικά, πολύ σκληρά:
Το Ισραήλ είπε πως βομβάρδισε στόχους Χούτι στην Υεμένη την Κυριακή, επεκτείνοντας την αντιπαράθεσή του με τους συμμάχους του Ιράν στην περιοχή δύο ημέρες μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ Σαγιέντ Χασάν Νασράλα σε μια κλιμακούμενη σύγκρουση στον Λίβανο.

Οι αεροπορικές επιδρομές στο λιμάνι της Χοντέιντα της Υεμένης ήταν απάντηση στις πυραυλικές επιθέσεις των Χούτι στο Ισραήλ τις τελευταίες ημέρες, είπε το Ισραήλ, εν μέσω φόβων ότι οι μάχες στη Μέση Ανατολή θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τον έλεγχο και να προσελκύσουν το Ιράν και τον κύριο σύμμαχο του Ισραήλ, τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός.

Ο ολοκληρωτικός πόλεμος είναι προ των πυλών και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ μόλις εξέδωσε μια πολύ δυσοίωνη διαταγή
Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ διέταξε το Σάββατο τις οικογένειες του προσωπικού της πρεσβείας στη Βηρυτό να εγκαταλείψουν τη χώρα και ενέκρινε την αποχώρηση κάποιου προσωπικού, καθώς κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ-Χεζμπολάχ.

Το υπουργείο διέταξε την αναχώρηση «λόγω της αυξημένης αστάθειας μετά τις αεροπορικές επιδρομές στη Βηρυτό και της ασταθούς και απρόβλεπτης κατάστασης ασφαλείας σε όλο τον Λίβανο», ανέφερε. Όλοι οι πολίτες των ΗΠΑ κλήθηκαν να φύγουν «ενώ οι εμπορικές επιλογές εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες».
Ξέρουν τι έρχεται.

Αυτός είναι ο μεγάλος πόλεμος στη Μέση Ανατολή για τον οποίο έχω προειδοποιήσει, και μόνο η μία πλευρά θα μείνει όρθια όταν όλα τελειώσουν.

Όταν υπάρχουν δύο αντίπαλοι που είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουν ανεξάρτητα από το κόστος, αυτό δημιουργεί μια κατάσταση όπου τα γεγονότα μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο πολύ, πολύ εύκολα.

Θα πρέπει όλοι να λυπόμαστε βαθιά για αυτό που πρόκειται να συμβεί, γιατί πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων πρόκειται να πεθάνει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail