Ο Σιδηρούς Θόλος επιπέδου τσιγαρόχαρτου

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι ο Σιδηρούς Θόλος είναι ως επί το πλείστον αφήγηση, όπως και όλα τα άλλα στο Ισραήλ.

Το Ιράν εκτόξευσε περισσότερους από εκατό πυραύλους εναντίον στρατιωτικών στόχων στο Ισραήλ την Τρίτη σε αντίποινα για τη δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα και του διοικητή του Σώματος Φρουρών της Ιρανικής Επανάστασης Αμπάς Νιλφορουσάν στο ισραηλινό δολοφονικό χτύπημα της περασμένης εβδομάδας στη Βηρυτό. 

Caitlin Johnstone - caitlinjohnstone.com.au / Παρουσίαση Freepen.gr

Το Ιράν ισχυρίζεται ότι το 90% των πυραύλων του έφθασαν στο στόχο τους, ποσοστό που είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί, καθώς ο ισραηλινός στρατός λογοκρίνει τις πληροφορίες σχετικά με τον τόπο πρόσκρουσης και τις ζημιές. Ωστόσο, έχουν προκύψει βίντεο με εκρήξεις στο έδαφος και κρατήρες από το σημείο όπου προσγειώθηκαν οι πύραυλοι, γεγονός που σημαίνει πως δεν αναχαιτίστηκαν από το λεγόμενο σύστημα πυραυλικής άμυνας «Iron Dome - Σιδηρούς Θόλος» του Ισραήλ.

Έτσι αποδεικνύεται πως ο «Σιδηρούς Θόλος» είναι ως επί το πλείστον αφήγηση, όπως και όλα τα άλλα σχετικά με το Ισραήλ. Η αύρα του αδιαπέραστου που το Ισραήλ εργάζεται τόσο σκληρά για να μεταδώσει τόσο στους εχθρούς του όσο και στους πολίτες του έχει γεμίσει κρατήρες, καθώς ο κόσμος έχει αποδείξεις ότι η άμυνα του Ισραήλ είναι καλή μόνο ενάντια στις αυτοσχέδιες ρουκέτες που χρησιμοποιούν οι Παλαιστίνιοι μαχητές της αντίστασης. Το Ιράν έχει αποδείξει με σαφήνεια πως έχει τη δυνατότητα να πλήξει το Ισραήλ αν το θελήσει.

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζέικ Σάλιβαν, λέει ότι οι ΗΠΑ θα συνεργαστούν με το Ισραήλ για να βοηθήσουν να διασφαλιστεί πως το Ιράν θα αντιμετωπίσει «σοβαρές συνέπειες» για τα χτυπήματά του, οπότε φαίνεται πως το θέμα θα μπορούσε να γίνει άσχημο.

Δυτικοί αξιωματούχοι καταγγέλλουν, όπως ήταν αναμενόμενο, το ιρανικό χτύπημα ως «επικίνδυνη κλιμάκωση», χωρίς να έχουν να πουν τίποτα για οποιαδήποτε από τις φρικτές κλιμακώσεις που υποστηρίχθηκαν από τη Δύση και οδήγησαν σε αυτό το σημείο, όπως η πολυετής μαζική θηριωδία στη Γάζα, η εισβολή στον Λίβανο ή τα συνεχή δολοφονικά χτυπήματα του Ισραήλ σε γειτονικά έθνη.

Αφού μίλησε για την ιρανική επίθεση ως μια θρασύτατη και απαράδεκτη κλιμάκωση, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ ρωτήθηκε από τον Τύπο αν θεωρεί κλιμάκωση οτιδήποτε έχει κάνει το Ισραήλ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Ο Μίλερ αρνήθηκε γελοία να αναγνωρίσει οποιαδήποτε κλιμακούμενη συμπεριφορά εκ μέρους του Ισραήλ, λέγοντας αντ' αυτού ότι το Ισραήλ απλώς «έκανε πράγματα για να επεκτείνει τη σύγκρουση» προκειμένου να καταπολεμήσει την τρομοκρατία.

Βλέπουμε παρόμοια παράξενη γλωσσική γυμναστική από τον κύριο τύπο από τότε που το Ισραήλ άρχισε την εισβολή του στον Λίβανο, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να χρησιμοποιούν αντί για αυτό φράσεις όπως «επιδρομές», «επίγεια επίθεση», «χερσαία επιχείρηση» και «το Ισραήλ εισέρχεται στον Λίβανο» στους τίτλους τους προκειμένου να αποφύγουν τη λέξη «εισβολή». Πρόκειται για την ίδια τάξη μέσων ενημέρωσης που συνήθιζε να γελοιοποιεί τη Ρωσία επειδή αποκαλούσε την εισβολή της στην Ουκρανία «ειδική στρατιωτική επιχείρηση». 

Σωστά, παιδιά: Οι επιθέσεις του Ισραήλ «επεκτείνουν τη σύγκρουση». Οι επιθέσεις του Λιβάνου είναι «τρομοκρατία»- οι επιθέσεις του Ισραήλ είναι «αυτοάμυνα». Η Ρωσία ξεκίνησε μια «εισβολή»- το Ισραήλ ξεκίνησε μια «περιορισμένη χερσαία επιχείρηση». Η καταστροφή της Γάζας είναι «απάντηση στην 7η Οκτωβρίου»- η 7η Οκτωβρίου ήταν «απρόκλητη». Όταν το κάνουν οι δικοί τους είναι κακό, όταν το κάνουν οι δικοί μας είναι ωραίο.

Η υποκρισία οργιάζει σε όλη τη δυτική αυτοκρατορία, επειδή η δυτική αυτοκρατορία δεν είναι αυτό που παριστάνει ότι είναι. Προσποιείται ότι αντιπροσωπεύει την ειρήνη και τη σταθερότητα, ενώ στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει τον πόλεμο και την κυριαρχία. Προσποιείται ότι υποστηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ στην πραγματικότητα υποστηρίζει την τυραννία και την κακοποίηση. Προσποιείται ότι αντιπροσωπεύει την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, ενώ στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει το ψέμα και την προπαγάνδα.

Αυτή είναι η δυστοπία στην οποία γεννηθήκαμε, και μας έχει βάλει σε μια τροχιά προς κάτι πολύ κακό. Προσδεθείτε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail